Moje šťastná hvězda

Ivanka ho vyhlížela, zatímco se toulal po nocích

Moje šťastná hvězda

Ačkoli se manželovi vždy snažila tvořit zázemí a žila pro rodinu, on neměl oči jen pro ni, ale i pro jiné ženy. Rozvod tak byl po čase nevyhnutelný.

Když Ivanka Devátá (85) zjistila, že ji Josef Vinklář (†76) podvádí, tak se s ním rozvedla, a to dokonce dvakrát. Přesto na něj nedokáže vzpomínat ve zlém. Vždyť s ním strávila kus života.

Když Ivanka Devátá (85) vypráví o Josefu Vinklářovi (†76), vždy se jí tak nějak zvláštně lesknou oči. Málo platné, byl její velkou životní láskou a ani dva rozvody, které spolu absolvovali, na tom nemohly nic změnit.

Láska ji málem připravila o rozum

„Já jsem mu ve všem podléhala, a ještě ráda,“ svěřila se už kdysi herečka, kterou ale tato velká oddanost málem stála zdravý rozum. Ale vezměme to hezky popořádku. Ivanka měla k umění odjakživa velice blízko, vždyť také její tatínek byl známý hudební skladatel a dirigent Antonín Devátý  (†80).

Ačkoli se budoucí úspěšná herečka narodila v Praze, své dětství strávila v Chrudimi a v Brně. Tam také poprvé

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden