Můj kousek štěstí

Já porodím, ty se starej, brouku!

Heckovi dalo možná už dost práce prosadit si potomka, jak rychle se mu to povede v případě sourozenců?

Za pár měsíců se stane moderátorka Eva Perkausová (28) poprvé mámou, nemíní to ale zjevně nějak zvlášť prožívat. Už teď plánuje brzký návrat do práce. Holt kariéra je kariéra... co na to ale říká manžel?

Být matkou na plný úvazek, nehnout se od děťátka ani na krok a být na mateřské tak dlouho, jak jen to bude možné, přesně to vnadná moderátorka očividně nemá v úmyslu.

Eva Perkausová (28) se prý na mateřství dlouho těšila, teď se ale zdá, že roli mámy hodlá prožít tak nějak po svém. Důležitou roli v jejím životě totiž hraje i její profese, a té se nehodlá vzdát za žádnou cenu.

Zřejmě ani za tu, že doma možná bude chvíli dusno. Když se začátkem roku na ostrově Mauricius vdávala za dlouholetého přítele Ivana Hecka (39), nadšeně prohlašovala, že teď je na řadě plánování potomka. Ale jedním dechem dodávala, že přesně to zaměstnavatelé neradi slyší.

Měla pravdu. Samozřejmě, najít adekvátní náhradu za atraktivní blond moderátorku hlavních zpráv není legrace. Nic nemožného to ale zase není.

Můj je pultíček!

Eva však nehodlá ponechat nic náhodě. Možná nechce riskovat, že by jí v případě dlouhé mateřské nějaká nová krasavice nadobro teplé místečko za zprávařským pultíkem vyfoukla. A tak si řekla „ne“!

Konkurenci nedá šanci a na dlouho z obrazovky mizet nebude. „Určitě se budu snažit, abych byla zpět ve studiu a na obrazovce co nejdříve,“ ujišťuje všechny s tím, že skloubit práci s mateřstvím přece nebude nic tak závratně těžkého.

Kdo půjde na mateřskou?

Má ale stejný názor i její manžel? Jak se totiž zdá, Eva až příliš počítá s tím, že zatímco ona bude dělat kariéru v televizi, péči o potomka převezme právě on. Myslí si snad, že namísto ní pan podnikatel nastoupí na mateřskou dovolenou a svůj byznys vymění za starosti o přesnídávky, přebalování a první zoubky?

Samozřejmě, v dnešní době by jistě nebyli prvním ani posledním párem tohoto typu. Vzpomeňme jen na Perkausové kolegyni z televize Gabrielu Soukalovu (32), která se k moderování pořadu Showtime vrátila už po šesti měsících od porodu první dcery.

Ruku k dílu tak tehdy musel přiložit její partner Miloš Kadeřábek (34). Fungoval by ale podobný model i v případě Evy a Ivana?

Je tu řešení

Hecko rozhodně nepůsobí jako muž, co se třese na otcovskou dovolenou. Diskusi na toto téma se jistě doma nevyhnou a lze si představit, že příjemné debaty to nebudou. Kariéry se nevzdá ani jeden, a tak bude zkrátka potřeba zainvestovat do nějaké schopné chůvy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden