Můj kousek štěstí

Já, stará raketa

Poněkud nelichotivě se tituluje Hana Gregorová (69). „Já, stará raketa,“ – říká o sobě s úsměvem. Poslední roky pro ni byly trpké.

Prožila je ve znamení skandálu s mnohem mladším milencem, narkomanem a pisatelem oplzlých veršů, či nepříjemností s prodejem Divadla Radka Brzobohatého a založením jiného s nápadně podobným názvem Divadélko Radka Brzobohatého.

S tak mladým milencem přece nemůže být babičkou.

Není divu, že skončila u soudu pro nekalou soutěž. Nyní se vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) raději „uklidila“ do Maďarska, kde má dům a přátele. Kontroverzního amanta Ondřeje Koptíka (37) kupodivu neopustila, svérázný muž s ní pobývá v Maďarsku a doprovází ji i do společnosti.

Hana je matkou hudebníka Ondřeje Brzobohatého (38) a dcery Roly (42), tu má z prvního manželství s Jordáncem. Vnoučat se prozatím nedočkala, což ji na rozdíl od mnohých jiných žen podobného věku netrápí ani v nejmenším.

„Po vnoučatech netoužím,“ nechává se slyšet. „Ani jsem své děti nikdy do zakládání rodiny netlačila. Budou mít, nebudou, je to jejich věc,“ krčí rameny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden