Jablka s vanilkovým krémem

Docházejí vám nápady na domácí dezerty? Vyzkoušejte pečená jablka.


Ingredience:


3 velká jablka


2 balení měkkého tvarohu


2 vanilkové cukry


1 vanilkový lusk 


1 lžíce skořice


2 lžíce medu


3 lžičky másla


vlašské ořechy na ozdobu


Postup:


Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C. Pomocí vykrajovače z jablek vyřízněte jádřince.


V misce smíchejte tvaroh, vanilkový cukr, vanilkový lusk a přibližně půl lžíce skořice.


Do každého jablka umístěte trochu másla a pak se je pokuste co nejvíce napěchovat ochuceným tvarohem.


Jablka umístěte na plech s pečicím papírem a pečte je přibližně dvacet minut. Dozdobte je skořicí, medem a ořechy.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama