Můj kousek štěstí

Prožil tisíce lásek, teď hledá tu poslední

Můj kousek štěstí

Víno, ženy, drogy, zpěv – to je jeho krédo. Jack Nicholson (84), herecký bůh, který se vypracoval z ničeho, není žádný tichošlápek.

Už od dětství bylo zjevné, že chlapeček Jack nebude mít pravděpodobně talent ke spořádanému rodinnému životu. Rodina mu to bohužel neumožnila. Narodil se coby nemanželské dítě sedmnáctileté tanečnici June Nicholson (†43). Ta se rozhodla prekérní situaci vyřešit „malou“ lstí: Dítěti namluvila, že je jeho starší sestra.

Matkou se prohlásila jeho babička Ethel, přezdívaná Mud, jejíž manžel pochmurnou atmosféru jen prohloubil, když jednoho dne odešel do baru a už se nevrátil. Hošík vyrůstal v prostředí plném lží a zklamání. Ženy ho balamutily, muži se příliš neosvědčili. Jeho otec – pokud to tedy vůbec byl jeho

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden