Můj čas na kafíčko

Jágr jen kouká: bývalka je těhotná

Idol žen by si už měl pospíšit, aby nebyl otcem ve věku dědečka!

Sice je to už přes dva roky, co se česká hokejová legenda Jaromír Jágr (48) rozešla s blonďatou krasavicí Veronikou Kopřivovou (29), ale zdá se, že ji neztratil ze zorného úhlu ani poté, co začala chodit s modelem, kickboxerem a playboyem Miroslavem Dubovickým (29).

A když teď oznámila na sociálních sítích, že je těhotná, nejspíš ho to zasáhlo, přestože už má novou slečnu, modelku Dominiku Branišovou (26). Považoval totiž za nutné na Instagramu demonstrovat, jak je free a v pohodě, přestože svůj profil jinak spíš ignoruje nebo se tam vyjadřuje spíš k hokeji.

Veronika Kopřivová (29)

Svoji dětsky působící krásku vyfotil s mísou koláčků, které mu připravila, a doprovodil to rozverným textem: „Mám 120 kilo, chtěl jsem to srazit na 108, ale teď jsem na 117, přijdu domů a tady plnej talíř...“ Spíše než s vtípky by si měl pospíšit v podobném směru jako výše uvedený kickboxer.

Kdyby měl teoreticky dítě teď, tak ho na maturitní ples doprovodí v šestašedesáti! Za pozornost stojí, jak rychle si jeho Dominika založila vlastní Instagram a začala do něj cpát fotky, když viděla těhotné příspěvky své předchůdkyně!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden