Můj kousek štěstí

Jágr má s přítelkyní oddělené ložnice?

Nad vztahem hokejisty Jaromíra Jágra a modelky Veroniky Kopřivové se už delší dobu vznášejí pochybnosti. Šuškalo se o tom, že láska mezi nimi poslední dobou ochladla. Mělo sejít z plánování miminka a nehrnou se ani do svatby, o které předtím mluvili.

Stále ale zůstávají bok po boku v Jágrově sídle na Floridě, kde si Veronika užívá ráj uprostřed luxusu a na prosluněných plážích. Teď ale vyplula na povrch šokující skutečnost, která nerozlučnou lásku nevěští.

Když se Kopřivová rozvyprávěla, jak to u nich doma vypadá ukázalo se, že milenci často ani neuléhají na společném loži. Veronika má prý svoji vlastní ložnici! Podle slov blondýnky se tomu děje v případech, kdy ona pracuje dlouho do noci.

Aby Jardu nerušila, rovnou pak zůstává spát v pracovně, kde se věnuje své činnosti. Kopřivová má svůj internetový obchod s módním oblečením, s jehož správou tráví denně dlouhé hodiny. A nejspíš oddělené ložnice nejsou v Jágrově domě nic výjimečného.

Veronika se o tom před nedávnem zmínila i na sociální síti. "Moje nová dečka v pracovním pokojíčku. Když pracuji dlouho do noci, zalezu si do postele s notebookem," chlubila se s fotografií oblíbené přikrývky na sociální síti.

Jde jen o běžnou praxi, nebo je v tom něco víc? Vyhýbá se tak snad Kopřivová mrzutým náladám Jágra? Zavládlo snad mezi partnery dusno a modelka se raději schovává v kanceláři? Lze si jen domýšlet. Faktem je, že vrcholový sportovec, který chodí na náročné tréninky, potřebuje na relaxaci absolutní klid.

Třeba zapnutý notebook nebo mobil ve večerních hodinách jsou prý v pokoji tabu. Takhle se ale Jágrova maminka vnoučátek opravdu nedočá..

.
.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden