Můj čas na kafíčko

Jak být krásná v každém věku?

Chcete si zajistit mladistvou pleť? Poradíme vám!

Přepadl vás pocit, že s věkem je vaše tělo ve stále horším stavu? Nezoufejte! Máme pro vás úžasné tipy, jak vyzrát na postupující roky. Co dělat, když je vám 30, 40, 50 či 60?

Snad žádná žena, ať už je to obyčejná dáma nebo slavná celebrita, nemůže vypadat po celý život jako by jí bylo dvacet. Kůže i lidské tělo se vyvíjí a s postupujícími roky se proměňuje.Vrásky, problémy s vlasy nebo pokožkou jsou přirozené, ale dopady stárnutí lze zpomalit! Jak můžete tělo oklamat, aniž byste musela utrácet stovky korun za předražené krémy a různá séra? Prozradíme vám tajné triky hvězd, jimž všichni tipují minimálně o patnáct let méně, než jim ve skutečnosti je! Co skrývají?

První vrásky se objevují už ve třiceti

Kolem třicátého roku už ženy nemají problémy s akné, ale přichází jiné potíže. Kolem očí, úst a na čele se začínají rýsovat vrásčité vějířky! Pleť potřebuje daleko více hydratace, než tomu bylo dosud. Nepodceňujte proto používání přírodních krémů,které dodají kůži potřebnou vláčnost, pružnost i hebkost. Zároveň dbejte na užívání prostředků s UV ochranou i v zimě!

Pleť ztrácí pružnost kolem čtyřicítky

Po čtyřicítce už se pomalými krůčky z obličeje vytrácí mladistvost a ženy začínají působit daleko vyzráleji. Vrásky se začínají prohlubovat, kůže začíná měnit barvu a povolovat. S věkem se poškozují kolagenová vlákna a pokožka tak vypadá podstatně unaveněji. Co pomůže? Pořiďte si krém s bohatým množstvím minerálů, vitaminů, proteinů a stopových prvků. Hlídat byste si měla také dekolt a ruce!

Nepodceňujte péči po padesátce

Většina žen je přesvědčená, že po padesátce už nemají co ztratit ani získat a na pravidelnou péči o vlastní tělo malinko zapomínají. Přitom by to mělo být naopak! Po padesátém roce kůže potřebuje pořádnou dávku vitaminů, kterou vám zajistí například výživové kapsle, jež pořídíte v drogerii či v lékárně. Velkou roli pro zachování svěžího vzhledu hrají také pleťové masky. Nejlepší jsou samozřejmě ty domácí! Ať už maska z jogurtu, medu, okurky nebo tvarohu.

Šedesátka volá po relaxu

Ani po šedesátce není dobré s péčí přestat. Dopřejte si ten luxus a hýčkejte svoji pokožku. Rozmazlujte ji pravidelným hydratováním, maskami nebo vitaminovými kapslemi. Důležité je dopřávat tělu i kůži dostatečný příjem vitaminu C, kolagenu a vápníku. Vše obsahuje většina přírodních a kvalitních produktů.

Na co nezapomínat?

Dala jste si předsevzetí, že o sebe budete v dalším roce lépe pečovat? Nezaměřujte se pouze na jednu oblast. Všechno souvisí se vším, proto je dobré věnovat pozornost celému tělu. Péči si zaslouží jak vlasy, nehty, zuby, tak i pokožka. Uvidíte, jak krásně se budete cítit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden