Můj kousek štěstí

Jak cestovat do minulých životů?

Prošla jsem kurzem hypnózy a návratu do životů minulých a programováním těch budoucích. Experimentuji na své rodině.

Od nepaměti jsem věřila tomu, že tu nejsme poprvé a hltala jsem veškerou literaturu, která se mi dostala do rukou.Jak to bylo možné, přihlásila jsem se do různých kurzů – od karmologie, věštění z karet a koule, až po reiki a nakonec se nechala zasvětit do umění hypnózy. A to bylo to správné, co jsem hledala. Pro odhalení minulých životů je nejlepší právě ona.Hypnózu ale musíme ovládat opravdu dobře, jinak by to mohlo dopadnout špatně. Nejsnáze se pracuje s vlastní rodinou, je-li dobře hypnobilní. A tím nejlepším objektem byla moje dcera Julie.

Skvělé médium

Nevěřila jsem, že nám to půjde tak snadno.Julinka skvěle spolupracovala a navíc byla přesně v tom velmi citlivém období svého života, kdy je člověk nejvnímavější – bylo ji třináct. Dceři se první obraz vynořil ze starého Egypta. Seděla na vysoké židli, popsané hieroglyfy a pozorovala tanečnice u zahradního jezírka s lekníny.Na čele měla zvláštní značku, asi třetího oka. Byl to očividně její nejsilnější život, ve kterém získala své jasnozřivé schopnosti. Proto se jí vybavil jako první. Hned vzápětí ale přeskočila její vize do života jiného, mnohem výraznějšího.V 19. století se viděla jako umírající měšťanka obklopená rodinou, odcházela smířená s osudem. Pak byla hudebním skladatelem. Tady jí její štěstí a klid opustily. Život ukončila tragicky. Zahynula při leteckém neštěstí.Okamžitě jsem si vzpomněla na její dětství – jak jako tříletá ukazovala často ručičkou nahoru a s hrůzou říkala: „Letadlo padá!“ Ano, je to tak! Děti si do určitého věku pamatují nějaké důležité nebo dramatické útržky z minulého života a my bychom měli pečlivě naslouchat tomu, co říkají.I když se nám to zdá bláznivé nebo nesrozumitelné. Po své dceři jsem se pustila do maminky. Ta je taky velmi senzitivní.

Je to náš anděl?

Naše babička se svými 210ti inkarnacemi by už mohla pobývat ve vyspělejší civilizaci, ale líbí se jí tu.Využívá svých zkušeností a získaných schopností. A opravdu si všichni myslíme, že tomu tak je. Nikdy neprošla žádným životním dramatem, její život procházel poklidně a vyrovnaně, stejně tak, jako vyrovnaná, laskavá a mírná byla.Jako by se v jejím těle skrývala duše anděla. Rozdávala lásku, pomoc a rady. Prvně se v mé hypnóze viděla ve starém Řecku. Byla bohatá, vzdělaná a pomáhala potřebným. Nechala postavit městské lázně, ve kterých se mohli koupat chudí – i otroci, žebráci a náhodní pocestní.Na konci 19. století žila sama se služebnictvem v zámečku ve švýcarských Alpách. Byla to laskavá, vzdělaná a dobrá žena, kterou měl každý rád. Zemřela ve vysokém věku a svůj majetek odkázala sirotčinci. Chtěla se podívat, zda nežila v legendární Atlantidě, ale tam se jí dostat zatím nepodařilo.Těch duší z Atlantidy je mezi námi prý dost, jak píše dr. Williston v knize Objevte své minulé životy.

Mám co dohánět!

Já jsem se svými 142ti životy mnohem mladší. Maminka mě ve své vizi viděla v Koloseu.Určitě jsem tam ale nebyla jako divák. Maminka se totiž celá roztřásla hrůzou a já ji rychle vracela zpět do reality. Myslím, že jsem tam byla jako nějaký gladiator nebo otrok. To by odpovídalo tomu, jak mě různě zahlédli v minulých životech další členové mé rodiny, na kterých jsem své umění hypnózy zkoušela.Vždycky mě viděli v kombinaci koní a střelby. Dobrodružství tedy především. Naposledy jsem prý chovala koně a vlastnila hospodu v jižní Brazílii u řeky Rio Uruquay. V roce 1798 jsem zahlédla cosi jako UFO a hnala se za tím zjevem na koni.V zápalu honičky jsem vjela do bažiny a oba jsme v ní zmizeli. Ve všech případech se vizemi prokázalo, že naše vlastnosti jsou staré i tisíciletí. Potvrdilo se i to, co píše dr. Williston ve své knize Život mezi životy, že si na mentální rovině plánujeme už v tomto životě svůj život příští.A tak jsem se pokusila podíval do své budoucnosti. Viděla jsem město zahalené sopečnou erupcí. Astrologové mají nejspíš pravdu. Než přijde Zlatý věk, čeká nás drsná zkouška, která prověří, kam půjdeme a jestli přežijeme.

Jak probudíme vize?

Každý jistě touží po tom nahlédnout do svých minulých životů a podívat se, co je čeká v tom příštím. Hypnóza je ale praktika velmi nebezpečná a opravdu se musí dobře umět.Existují ale věci, které nám pomohou probudit tyto schopnosti, pokud jsme senzitivní, můžeme přece jen něco vycítit nebo probudit obraz ve své paměti. Pomoct může zejména kombinace meditací a bylinných čajů.Jogíni při svých meditacích a šamani při transu používají například chřest hroznovitý, který nazývají létající bylinou. Vyvolat vize minulého života a hlavně zapamatovat si je pomůže také čaj z kozlíku lékařského, a nebo pelyněk, který Indiáni nazývali snovou rostlinou.Otevřít minulost a vzpomínky mohou i některé amulety nebo drahé kameny, zejména křišťál a vltavín.

Renata O. (53), Praha   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden