Můj čas na kafíčko

Jak dlouho ještě vydrží žít s Prachařem?

Můj čas na kafíčko

Navenek si herečka s něžným obličejem nemá na co stěžovat, ale zdá se, že s manželem je už jen ze zvyku. Zvlášť když se říká, že si rád zaflirtuje.

Má, co chtěla, přesto si Linda Rybová (46) není jistá, že zvolila správně. Vždy chtěla početnou rodinu, tu jí David Prachař (62) dopřál. Chtěla žít na venkově a pěstovat bylinky, což dělá už léta. Ale děti rostou a herečka zažívá krizi manželství.

Peníze – to je teď to jediné, čeho má známý herecký pár opravdu dostatek. Nicméně ve všem ostatním to vypadá, jako by Linda Rybová (46) a David Prachař (62) hromadili dluh. Jako jedni z mála umělců vyšli z koronavirové krize finančně silnější, než do ní vstoupili.

Prachař se stal inventářem v superúspěšném seriálu Slunečná (který teď ovšem končí), zatímco Rybová je hvězdou nekonečného seriálu Ulice, kde bravurně zpodobňuje věčně přiopilou zubařku.

Zatímco problém s rodinnými penězi se tím jako mávnutím kouzelného proutku vyřešil, jiné vyvstaly: manželé se doma střídají, než aby spolu žili. A není náhoda, že Linda

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden