Můj čas na kafíčko

Jak dlouho se vydrží Bílá takhle přetvařovat?

Rozešli se v listopadu, přesto se zlatá slavice Lucie Bílá (51) se svým bývalým milencem a současným zaměstnancem Radkem Filipim (34) stále vídá. A rozhodně se nedá mluvit pouze o nějaké pracovní úrovni.

Syna má známá hvězda teď pořád v zahraničí, a tak bývá často osamělá. Nikdo se jí nemůže divit, že i přes rozchod hledá u svého ochránce pohlazení. Jak to snáší s odstupem času? „Nejsem tu od toho, abych prozrazovala svoje nezdary a smutky, ale abych dělala lidem radost a kašpárky na jevišti,“ začala se bránit navenek věčně usměvavá zpěvačka. „Není smutné přiznat, že umíte brečet. A o co víc umím brečet, o to víc se umím smát,“ doplnila.

Její exmilenec už si za ni hledá náhradu

„Někdy od sebe lidé musejí odejít, aby mohli být spolu, a tak to máme my s Radkem,“ vysvětluje Lucka. Jenže Radek to má, zdá se, jinak. A Lucka se nemůže ničemu divit. Potom, co mu dala jasně najevo, že práce u ní bude stát před soukromím vždycky na prvním místě, už bývalý fitness trenér nehodlá promarnit ani jednu další minutu. Ženy mu očividně chybí a už teď hledá jinou kořist. Jako veřejnou seznamku přitom využívá přímo svůj profil na sociální síti Facebook. „To, že není mým partnerem, nevadí. Přátelství vydrží déle. Láska je všelijaká,“ nechala se slyšet zpěvačka. Jak se ale bude tvářit, až jí její řidič představí novu přítelkyni? To je jiná otázka…

Láska jak trám skončila kvůli práci.

Je na obzoru už nový koloušek?

Nebo konečně známá zpěvačka pochopí, že s mladšími chlapy to nepůjde, a začne hledat mezi svými vrstevníky? To asi nepůjde, dokud jí bude dýchat na záda právě Radek. Likvidovat jí na zahradě popadané stromy po větrné bouři a doprovázet ji jako poslušný okrasný panák na všechny společenské a rodinné akce. Lucce teď asi bohatě stačí, že slízla vlnu kritiky za svůj chlupatý zvířecí šál. A to se chtěla svým obdivovatelům jenom pochlubit s novým šperkem od tatínka v podobě mince pocházející ze zavřené herny v Otvovicích, na jejíž likvidaci se podílela. Najde si tentokrát k sobě někoho staršího? Vdaná už byla dvakrát. Tak do třetice všeho dobrého i zlého?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden