Moje šťastná hvězda

Jak dlouho už Vydra a Boušková žijí odděleně?

Vypadalo to, že spolu prožijí krásný podzim života. Možná k tomu ale nikdy nedojde.

Šokující informace kolují českým showbyznysnem. Václav Vydra (68) měl už před několika měsíci odejít od manželky Jany Bouškové (70) a každý si žije svůj vlastní život!

Herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (70) měla po letech manželství s hercem Václavem Vydrou (68) skončit sama. Tvrdí to náš zdroj z hereččina blízkého okolí. Podle něj k rozchodu došlo už před několika měsíci a Vydra se od Bouškové odstěhoval.

Jednu manželku už opustil

Každý si žije svůj vlastní život. Opravdu je možné, že se po víc než čtyřiceti společných letech rozdělily jejich cesty? Pravdivosti spekulací nasvědčuje, že Vydra s Bouškovou dlouho nenavštívili žádnou společenskou akci, ani jeden o druhém nemluví.

Dokonce se tvrdí, že když spolu namlouvají každý týden komentář k pořadu Prostřeno, vůbec se na sebe nedívají a panuje mezi nimi zvláštní atmosféra. Samozřejmě těžko soudit, co je na tom všem pravdy, ale z minulosti víme, že Vydra opustit svou manželku dokáže. Své by o tom mohla dlouze vyprávět herečka Dana Homolová (72).

Utekl od ní na Štědrý den

„On celoživotně miloval Bouškovou, pak se zamiloval do mě. Žili jsme spolu dohromady asi devět let včetně manželství,“ prozradila Homolová kdysi v jednom rozhovoru. Vydra navíc tehdy ani neřešil, jaké je datum v kalendáři, a manželku opustil na Štědrý den!

Dodnes ji to velmi bolí

Homolová se z toho dodnes nedostala, dokonce kvůli tomu neslaví Vánoce, tak moc ji to poznamenalo. „Jen pětadvacátého prosince zajdu ke kamarádce na oběd,“ svěřila se. Aby toho nebylo málo, Dana Homolová dokonce zanevřela na muže. Nejspíš se bojí, že kdyby nějakého dalšího pustila do svého srdce, znovu by jí ho po čase zlomil.

Bojí se dalšího zklamání

„Já jinak všechno mám. Žiju v takovém plechovém domku, zdraví zatím slouží. Společnost mi dělají psi. Taky se starám o pejsky, kteří potřebují pomoc,“ odhalila. Václav Vydra ale před lety řekl, že se už dokázali usmířit a dnes nemají problém spolu prohodit pár slov.

I když ale jedné ženě něco takového způsobil, rozhodně to neznamená, že to udělá i další. Tím spíš, když Janu Bouškovou skutečně miluje už od dob, kdy studoval.

Jen ošklivé pomluvy?

Je to jeho životní láska a v redakci proto nevěříme, že žijí odděleně. Spíš si myslíme, že jen na sebe nemají tolik času kvůli pracovním povinnostem, kterých opravdu nemají málo, nemluvě o tom, že se herci nezastaví ani doma.

Blíží se ale léto a kdoví, třeba právě během něj vyrazí na tradiční dovolenou. Co víme, tak se spolu vždy rádi plavili na jachtě po Jadranu v Chorvatsku a užívali si dobrodružnější typ dovolené.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden