Moje šťastná hvězda

Jak dlouho žije bez partnera?

Mnoho lidí má za to, že JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (75) po drsném rozvodu s manželem RICHARDEM ČECHEM na muže zanevřela a nikoho už neměla. Opravdu to ale tak je?


Nejednoho fanouška Jaroslavy Obermaierové (75) nepochybně napadne, jak je možné, že žena, která bývala svého času sexsymbolem, skončí sama. Hvězda seriálu Ulice pro to má velmi jednoduché vysvětlení – stačí si zkrátka jenom hodně špatně vybrat.


A o špatném výběru partnera toho ví herečka opravdu hodně. Na chlapy ale ani po velmi hořkém zklamání s manželem Richardem Čechem nezanevřela. Po rozvodu prý měla ještě několik známostí. 


Vztahy ničila žárlivost 


Muži Obermaierovou milovali i proto, že se hned ve své první roli svlékla. Na tu dobu ale herečka nevzpomíná příliš ráda. Bylo to prý hrozně nepříjemné, ale nakonec stud i zábrany překonala, protože šlo o dobro věci. Dřív to prý nebylo tak běžné jako dnes, že se ve filmu svléká každý a neustále.


Podle Obermaierové je toho dnes v televizi opravdu příliš. Jí samotné filmová nahota žádné štěstí nepřinesla. Nějakou dobu sice byla díky tomu sexsymbolem své doby a muži měli její plakáty vylepené ve skřínkách, jinak to ale bylo spíš na škodu. „To už je minulost.


Jako nezadaná dáma se cítí dobře.

V soukromí mi to nic dobrého nepřineslo,“ zavzpomínala představitelka Vilmy Nyklové. Narážela tak patrně na fakt, že její pozdější partneři na ni velmi žárlili, což vztahu dvakrát neprospívalo.

Své by o tom mohl vyprávět třeba herec Michal Pavlata (†71), kterému herečka před lety pořádně zamotala hlavu. „Bylo veřejným tajemstvím, že já s ní chodil pět let a ona se mnou tři,“ přiznal herec s tím, že Obermaierová bývala tehdy přelétavá. 

Chyba prvního výběru 

Je s podivem, že tak obletovaná žena sáhla nakonec po opilci a tyranovi Richardu Čechovi, kterého si vzala a měla s ním svého jediného syna Jaroslava (40). Herečka si prý zkrátka vybrala hodně špatně, na svou obranu ale tvrdí, že Čech na začátku jejich vztahu takový nebyl.

Po dvou letech se rozvedla, a přestože se často mluví o tom, že je od té doby sama, není to pravda. „Měla jsem pak ještě sem tam přítele, ale nic vážného z toho nevzniklo,“ svěřila se s tím, že sama je prý od svých čtyřiceti let a  domů už žádného chlapa nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden