Moje šťastná hvězda

Jak dlouho zůstane Monika sama?

Moje šťastná hvězda

Myslela si, že to bude s Hornou napořád, ale šeredně se spetla. Dokáže se ještě někdy vůbec zamilovat a důvěřovat mužům?

Rozchod s TOMÁŠEM HORNOU (40) je stále pro MONIKU ABSOLONOVOU (44) velkou psychickou zkouškou. Zdá se však, že se vše pomalu otáčí k lepšímu. Dovolí jí se ale z toho Horna radovat?

Ještě nedávno to vypadalo, že herečka a zpěvačka Monika Absolonová (44) skončí na úplném dně. Rozchod s bývalým profesionálním hokejistou Tomášem Hornou (40) ji pořádně zdrtil a v tu chvíli se jí minimálně na několik okamžiků zastavil svět.

Konečně je jí lépe

Jenže teď se zdá, že se pomalu dostává z nejhoršího a nachází na svém životě stále víc pozitiv. Co za tím je? Je to jen tím, že uplynul od rozchodu nějaký čas, nebo se začala soustředit na vše krásné, co životě má? O Absolonové se ví, že si vždy nejvíc vážila

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden