Můj čas na kafíčko

Jak ho zlákat na nákupy?

Přesvědčte chlapa, aby šel s vámi nakupovat, bavilo ho to, a ještě se na to těšil!

Toužíte vyrazit s partnerem po obchodech, ale on se při té představě ošívá hrůzou? Skoro žádný chlap není nadšený, když musí jít se ženou courat po obchodech. Proto se na to musí jít lstivě a šikovně.

Nalijme si čistého vína, proč se muž při vidině nákupu s námi ošívá. Kdesi v paměti má totiž vědomí, že to nebude probíhat úplně bez komplikací. Jednak to potrvá déle, než by si představoval. Jednak při tom nedojde tak úplně na jeho slova a doporučení. A v neposlední řadě bude muset s velkou pravděpodobností občas sahat po své peněžence...

Pořádně ho včas nakrmte

Zaručeně funguje, když svého drahého doma pěkně nakrmíte, než se ho vůbec na něco zeptáte. Ideální je uvařit mu den předem dobrou večeři nebo mu ráno nachystat poctivou a sytou snídani. Pak byste na svou otázku: Kdy vyrazíme na nákupy? měla dostat příznivou odpověď.

Při nakupování mu slibte něco, na co se bude těšit.

Shodněte se po dobrém na čase

V žádném případě ho nežádejte, aby kvůli nákupům přišel dřív z práce nebo nešel na jedno pivo a kus řeči s kamarádem, protože vás zrovna chytla slevová horečka a ten vyhlédnutý svetřík prostě nezbytně potřebujete.

Musí vám být jasné, že za takové konstelace by byl celou dobu naštvaný a nepříjemný, neboť jste mu překazila plány. Předem si tedy domluvte čas, aby vyhovoval i jemu. A napovězte mu, že přece sám před časem říkal, že by se potřeboval podívat po nových botách na tenis nebo omrknout televizor s větší obrazovkou, než už dlouhé roky máte.

Jeho názor žádá váš respekt

Když už si chcete koupit něco pro radost nebo na sebe, je mimořádně důležité, abyste muži vsugerovala, jakou váhu přikládáte jeho názoru. Požádejte ho o pomoc při výběru a přesvědčte ho, že má skvělý vkus.

Pokud s jeho názorem nebo doporučením aspoň trochu souzníte, neváhejte si koupit právě to, co se líbí i jemu. Muž má rád, když ho respektujete a berete ho vážně.

Motivujte ho i vizí odměny

Po cestě mu slibte, že když vaše společné toulání po obchodech statečně vydrží, uvaříte mu potom skvělou večeři. Určitě ho to bude motivovat k tomu, aby to nákupní martyrium po vašem boku vydržel. Navíc když i vy s ním na oplátku půjdete do obchodu, který pro změnu zajímá jeho, bude štěstím bez sebe.

Něco za něco

Jakmile budete procházet kolem elektra, sportovních potřeb nebo prodejny s lahůdkovým pitím, neutíkejte zběsile pryč. Ani se nesnažte odlákat jeho pozornost, aby si ve výloze nevšiml zbrusu nového modelu televize či tenisové rakety.

Naopak, iniciativně mu navrhněte, že se zase na oplátku půjdete s ním podívat dovnitř, neboť vám záleží na tom, aby na kurtu vítězil a působil u toho důstojně. Ostatně třeba tam něco zaujme i vás a muž bude spokojený.

Dopřejte mu také vydechnutí

Muži nechápou, že my ženy jsme zvyklé létat po obchodech i pět hodin bez přestávky, a ještě nás to baví. Jenže pánové potřebují oddych. Proto je důležité nechat muže odpočinout. Zkuste své nákupy proložit i dobrou kávou. Vám se nic nestane, když na hodinku vypnete, a on znovu nabere sílu to ještě chvíli vydržet.

Mazaná taktika

Navrhněte mu, že se na chvíli rozdělíte. Vy se skočíte podívat do prodejny s látkami a on ať jde klidně tam, kam bude mít chuť, neboť s vámi všechno oběhnout nemusí.

Pak, při opětovném setkání, ho ale se vší něžností ponoukněte k tomu, aby se s vámi ještě vrátil do obchodu s botami, protože tam jste objevila něco, co nejspíš zaujme i jeho. Chcete přece, aby ty úžasné sandálky zaplatil, nebo ne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden