Moje šťastná hvězda

Jak je to s útěkem ženy?

Před pár dny se na sociálních sítích objevilo opravdu odvážné tvrzení, které se týkalo herce Pavla Trávníčka (70) a jeho manželky Moniky (35).

Pavlovi se totiž údajně někdo naboural na jeho profil na Facebooku a jeho jménem psal velmi zajímavé příspěvky.

„Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, s tím já nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna. P. Trávníček.“

V rukou to má policie

Není divu, že to způsobilo velké pozdvižení. Sám Pavel s Monikou se k němu nějakou dobu nevyjadřovali, ale teď konečně prolomili mlčení. Pavel údajně nic takového nepsal, podle něj mu chtěl někdo prostě jen záměrně ublížit.

„Závist lidí, že v téhle době pracujeme, je velká,“ pronesl Trávníček. Vyjádřil se k tomu i Jaroslav Svěcený (60), který je v příspěvku obviňován z toho, že Pavlovi odloudil manželku Moniku.

„Je to odporné a hnusné, že se někomu někdo nabourá na facebookový profil,“ začal Jaroslav. „Ale když jsem se to dozvěděl, tak jsem se tomu zasmál.

Monika je moje PR manažerka, je to profesionálka. Pavla znám taky. Ne, opravdu spolu nic s Monikou nemáme,“ dodal Svěcený.

Může za to alkohol?

Možná je ale pravda jinde. Někteří se totiž přiklánějí k trošku jiné verzi. O Pavlovi je známo, že miluje večírky a sem tam si neodepře sklenku kvalitního alkoholu.

Nemohl daný příspěvek přece jen napsat on sám? Třeba si to nepamatuje, nebo o tom možná naopak moc dobře ví, ale je trapné mu to přiznat. Ať už je to jakkoli, jistě se to dozvíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden