Moje šťastná hvězda
Jak jí muži změnili život?
Přestože jí chlapi způsobili za ta léta už spoustu bolesti, vděčí jim prý za to, kým dneska je!
Jak jí muži změnili život?

Kdysi měla prý ZLATA ADAMOVSKÁ (62) pocit, že jí opravdový život protéká mezi prsty. Až její osudoví muži jí dali ochutnat ze stromu poznání. Mnohdy za to ale zaplatila příliš vysokou cenu.

Dnes si asi jen málokdo dovede představit, že by o sobě úspěšná herečka a podnikatelka mohla nějak zásadně pochybovat. Bývaly však doby, kdy o sobě Zlata Adamovská (62) neměla příliš vysoké mínění, a dokonce se za sebe trochu styděla.

Dokonce o sobě prohlásila, že byla nic. Prostě nikdo. a navíc se cítila nedovzdělaná. Kromě toho, že na sobě začala tvrdě pracovat, aby se svého mindráku zbavila, měla štěstí na osudové muže, kteří jí pomohli získat sebevědomí, moudrost s životní klid. Jedním z nich je pochopitelně její manžel Petr Štěpánek (73), vedle něhož se jí dostalo jedinečného puncu noblesy a elegance. 

Režisér ji tajně miloval 

Ačkoli byla Pražská konzervatoř pro Adamovskou splněným snem, když nastoupila, proměnil se tenhle dětský sen v noční můru. Budoucí herečka měla pocit, že jsou všichni okolo chytřejší a v umění znalejší než ona.

V knihovně prý téměř spala, aby si doplnila vědomosti a dohnala své spolužáky. Ze všeho jí pomohl nakonec hlavně režisér Jaromil Jireš (†65), o němž se mluví jako o filmovém otci Adamovské.

Třetího manžela by nevyměnila ani za nic.

Obsadil ji do svých filmů Mladý muž a bílá velryba nebo Causa Králík. Stal se jejím životním učitelem a přítelem, který jí čas od času udělil lekci z umění. „Bydleli jsme ve stejné ulici.

Třeba přišel i v županu, přinesl láhev červeného vína a dal mi přednášku o vínu z Bordeaux,“ zavzpomínala herečka s tím, že spolu chodili také na výstavy. Adamovská se také přiznala, že má dojem, že do ní byl režisér platonicky zamilovaný. 

Manželství byla přínosem

Dvě ze tří hereččiných manželství nedopadla sice nejlépe, přesto si z nich hodně odnesla. Vadimu Petrovovi (64), s nímž jsou dodnes přátelé, vděčí za obrovské intelektuální zázemí, které jí jeho rodina ochotně poskytla. Měli velkou knihovnu a často mluvili o věcech, které herečka nasávala jako houba.

Jejich cesty se rozešly nejen kvůli nevěrám, ale také kvůli Radku Johnovi (67), do něhož se Adamovská bláznivě zamilovala. I on ji velmi ovlivnil svou prací a svými znalostmi. „I s druhým mužem jsem dělala velké pokroky.

Takže mám hodně načteno,“ pochvalovala si hvězda Ordinace v růžové zahradě 2. Pak osud Adamovské přivál do cesty jejího současného muže Petra Štěpánka, v němž  zase našla životní oporu a moudrost.

Předchozí článek
Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz