Můj čas na kafíčko

Jak na dobrou pohodu?

Vyzkoušejte několik generacemi osvědčených „babských rad“, které vám usnadní život i pomůžou zatočit například s nespavostí nebo napětím!

Pro snadnější usínání

Stává se vám, že po ulehnutí do postele trávíte hodiny zíráním do stropu? Vyzkoušela jste triky s levandulí, ale nic nepomáhá? Nezoufejte, máme pro vás další osvědčené rady, které zaručeně fungují. Kromě koupele s levandulovým éterickým olejem totiž perfektně fungují také různé bylinné čaje. Sáhnout můžete například po směsi meduňky, mučenky nebo kozlíku. Uvidíte, že usínání bude o něco snazší.

Lepší nálada během chvilky

Máte trápení a neustálý pocit sevřeného žaludku? Zbavte se nepříjemných pocitů jednou pro vždy! Nevíte, jak na to? Na chemické léky či pilulky zapomeňte. Obraťte se na přírodu a uvidíte, že všechno bude zase v pořádku. Už naše babičky věděly, že lidem pod neustálým stresem pomáhá ženšen nebo oves setý. Vedle nešlápnete ani s čajem z meduňky lékařské s poctivou dávkou medu.

Přírodní léčba je k nezaplacení

Zbavte se těžkého žaludku Přijde vám, že se vám z každého jídla udělá v žaludku tvrdá hmota? Nemůže si dopřát vaše oblíbená jídla bez toho, abyste poté trpěla křečí a bolestí? Nevzdávejte se! Někdy je sice třeba vyhledat lékaře, když si střeva a trávení postaví hlavu. Jindy ale stačí do pokrmů přidat špetku anýzu, hořce nebo třeba máty a podstatně se vám uleví. Pomáhá také fenykl nebo třeba artyčoky. Není lepší hodovat bez následných problémů?

Složte únavu na lopatky

Cítíte se neustále unavená a bez trošky energie? Těžknou vám víčka jen krátce po probuzení? Máme pro vás užitečné tipy, co dělat, když žádné běžné podpůrné potraviny či nápoje nepomáhají. Rozhodně se nedoporučuje pít litry kávy denně! Zkuste spíše rostliny, které mají daleko lepší účinky a nezanesou vám tělo jako ostatní podpůrné látky. Vynikající je například indický ženšen nebo třeba kozinec! Po čem sáhnete vy?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden