Moje šťastná hvězda

Jak na domácí pedikúru?

Není nic snazšího, než si na noc připravit zábal. Nohy si natřete silnou vrstvou hydratačního krému a navlékněte na ně bavlněné ponožky.

Vonná koupel

Chystáte si obrousit starou kůži na nohách? Nejprve jim dopřejte horkou vodní lázeň s pár kapkami esenciálního vonného oleje.Pak začněte s obrušováním pat pilníkem v místech, kde je kůže nejztvrdlejší. Můžete použít i klasickou pemzu.

Upravte je do rovna

Přejděte k nehtům. Nejdříve si je pořádně odlakujte, pak nehty zkraťte a zapilujte.Používejte pouze papírový nebo plastový pilník, ale nikdy ne kovový, který nehty může poškodit. Nehty upravujte do rovna, nikdy ne dokulata. Pak vám nebudou tolik zarůstat.

Použijte olejíček

Než se vrhnete do lakování nehtů, nejprve nehtová lůžka promažte pár kapkami nehtového olejíčku a na zbytek nohou použijte změkčovací krémy.Jakmile přejdete k lakování, nezapomeňte si nehty odmastit alkoholem, jinak vám lak na nehtech nebude držet.

Nezapomeňte na podkladový lak

Nejdříve začněte podkladovým lakem, který chrání nehty proti zažloutnutí.Pak naneste dvě vrstvy barevného laku a zafixujte ho bezbarvým lakem. Anebo místo laku použijte dlouhotrvající UV gel. Seženete ho v každé drogerii nebo parfumerii. Pokud běžně barevný lak nepoužíváte, zůstaňte u průhledného výživného laku.Levandulový krém na ruce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden