Moje chvilka pohody

Jak na krásný dekolt?

Toužíte po dokonale vypadajícím dekoltu? Bez pravidelné péče, cvičení a dodržování kosmetických pravidel ho nedosáhnete. Vyzkoušejte osvědčené rady.

Aby byla pokožka v oblasti dekoltu a šíje dostatečně zhydratovaná, vyživená a na pohled působila odpočatě, vyplatí se o ni pečovat minimálně stejně tak svědomitě, jako to máte zažité v péči o svou tvář.

Střídavá sprcha

Sprchujte svůj hrudník střídavě teplou a studenou vodou – právě ta podporuje prokrvování a zesiluje tkáň. Sprchou masírujte každé prso krouživými pohyby od bradavky směrem nahoru. Po masáži nezapomeňte prsa natřít výživným krémem nebo olejem.

Hydratujte

Pokožka v dekoltu je tenká a citlivá, proto byste ji měla hýčkat speciální kosmetikou určenou pro péči o dekolt ideálně dvakrát denně, tedy ráno i večer. Jednou týdně pak můžete pokožce v této oblasti dopřát také jemný pleťový peeling.

Citronové obklady

Minerální látky a ovocné kyseliny obsažené v citronu vyživují a zkrášlují pleť. Nakrájejte citron na kolečka a přiložte je jako masku na dekolt na 5 minut. Nebo citronem prsa jemně namasírujte.

Spěte na zádech

Pokud budete ležet a spát na břiše nebo na boku, tak svému dekoltu neprospějete. Kůže se začne krabatit a stlačovat do vrásek. Proto raději spěte na zádech.

Pravidelně cvičte

Posilování prsních svalů pokožku zpevňuje i prokrvuje, takže bude mít zdravější a zářivější barvu. Ideální jsou kliky, plavání nebo třeba veslování. Pro dosažení efektu stačí 10 minut každý den.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden