Moje sladké tajemství

Jak na podzimní líčení

Podzim je definitivně tu, a s ním i zcela nové trendy v líčení. Sezóně vládnou zemité odstíny a my vám rádi poradíme, jak s jejich pomocí vykouzlit dokonalý vzhled. Nechte se inspirovat, rozhodně neprohloupíte!

Říkáte si, jaké barvy jsou v chladném počasí tredny? Je to jednoduché. Zářivé tvářenky a jasně růžové rtěnky byly doménou letních měsíců, teď je ale všechno jinak. Je čas se poohlédnout se po přirozenějších barvách, které se k pochmurnému počasí hodí, ale zároveň vypadají tak dobře, že si je jednoduše zamilujete.

Ať už sáhnete po měděné, kovové, vínové nebo jiném zemitém odstínu, budete vypadat naprosto skvěle.

Hra barev

Zapomeňte oční stíny v odstínech hnědé a rozjasněte podzimní zachmuřené dny veselou paletou pestrých barev na vašich víčkách. Tomuto trendu nahrává i fakt, že se listí venku barví do překrásných barev, tak proč je nevyužít i v líčení?

Rtěnka

Krvavě rudé rty byly letos k vidění na mnoha módních přehlídkách. Podzimním hitem jsou ale především tmavší syté odstíny v barvě lesního ovoce, ať už v matné nebo lesklé podobě. Pokud zvolíte takto výraznou rtěnku, mějte na paměti, že zbytek líčení už by měl být spíše decentní..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden