Moje sladké tajemství

Jak na to: Výběr barvy rtěnky

Dokonalá rtěnka je korunou líčení. Bez ní make-up nevyzní.

I když možná nejste příznivkyní výrazného líčení, na rtěnku nikdy nezapomínejte.

Růžová romantika

Když sáhnete po růžovém odstínu, snížíte riziko, že vám barva nesedne. Ovšem ani nijak nepřipoutáte pozornost, což se hodí v případě, že raději sedíte v koutě nebo máte zaměstnání, ve kterém musíte působit co nejseriózněji.

Hnědá a fialová, to je odvaha

Tyto dvě barvy už přitahují pozornost víc. Sahají po nich ženy, které baví v líčení experimentovat, což rády předvedou třeba i ve společnosti. Pozor, rtěnky se rychle okoukají, proto do nich moc neinvestujte, ať vás nemrzí, že budou víc na čekačce.

Červená klasika

Profesionální vizážisté se shodují, že rudou rtěnku by měla mít každá žena. Ne každá ji ale bude používat denně. Když ovšem chcete kosmetický kousek, který upoutá a potvrdí, že máte dostatek sebevědomí, červená vždy zabere. Raději než moderní matný efekt vyberte rtěnku sametovou a krémovou.

Veselá oranžová radost

Hodně se nosí na jaře a v létě. Na slunci vypadá skvěle, dodá celému obličeji zářivost. Má však jednu nepěknou vlastnost. Když se usmějete, v kontrastu s ní budou zuby vypadat trochu nažloutle. U bělounkého chrupu to nevadí, u méně dokonalého prostě s úsměvy šetřete.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden