Můj čas na kafíčko

Jak nakupují znamení horoskopu?

Můj čas na kafíčko

Víte, že hvězdy určují nejen vaši povahu, ale i to, jakým stylem ráda nakupujete?

Už vás někdy napadlo, že za to, jak moc milujete bloumání po obchodech a vybírání a nakupování důležitých věcí i naprostých nesmyslů, vlastně vůbec nemůžete? V tu chvíli jste totiž pod silným vlivem planety vašeho zrození!

BERAN
(21. 3. – 19. 4.)

Ráda vystavené věci osaháváte, zvedáte do výšky, chodíte s nimi ke světlu a stále dokola si je prohlížíte. Nabídky pomoci od prodavačů odmítáte. Pak popadnete nějakou věc bez zkoušení a rovnou jdete. Doma se pak dlouze prohlížíte v zrcadle a ptáte se: Proč jsem si nemohla vzít něco lepšího?

BÝK
(20. 4. – 20. 5.)

Pro vás je bloumání po obchodech hotovým rájem. Při nákupu trička dokážete mít spoustu výhrad ke kvalitě, barvě a střihu a tím jste schopna zničit mužský doprovod. Proto je lepší nechat

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden