Moje sladké tajemství

Jak nás ovlivňuje vztah s otcem?

Ne vždycky dostaneme v dětství to, co potřebujeme. Co vám otec nedal v dětství, můžete dostat dodatečně i teď, když vzpomínky nahradíte představami. Jestliže jste necítila otcovu lásku, představte si, jak mu sedíte na klíně, smějete se, cítíte se šťastná, milovaná a v bezpečí.

1. otec: Král Král vládne domovu a všem a jeho postavení holčičce dovoluje, aby se cítila hrdě a byla naplněna sebeúctou. Kdy vám táta připadal jako Král? Kdy jste cítila jeho moc a sílu? Představte si, že jste zas malá a otec se vám zdál pánem světa.

Vyprávějte ve své fantazii otci o svých obavách, myšlenkách a citech, otevřete mu svůj vnitřní svět a pociťte jeho lásku. Dovolte si ve své představě léčivý proud jeho zájmu a lásky.

2. otec: Vědec Vědec neustále něco zkoumá a poznává svět.

Stejně jako každá žena, i holčička se pokládá za celý Vesmír. Je pro ni důležité, aby vedle ní byl muž, který má zájem i o její vnitřní svět. Otec vědec umožňuje dívence stále se měnit, nacházet své nové stránky a pro mužské oči být vždycky zajímavá.

Možná chtěl váš otec v hloubi duše znát, co se ve vás děje, ale jeho zábrany mu nedovolily se vás ptát. Představte si jeho zájem.

3.otec: Starosta Starostlivý otec holčičku vždycky podrží a pomazlí se s ní.

Pohoupá ji na kolenou, poví pohádku a vnukne jí ten nejsladší pocit na světě, že nemusí mít z ničeho strach. Pokud jste nic takového nezažila, dovolte si takovou představu teď. Prožijte v představě pocit, že se o vás vždycky někdo s laskavostí postará, že si zasloužíte pozornost a úctu.

To je to, co by měl každý otec dceři předat. Prociťte svou blízkost s otcem dnes a získejte tolik jeho podpory, kolik byste jí byla uvítala tenkrát..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden