Moje sladké tajemství

Jak ošálit svůj věk a vypadat stále mladá?

Nic není samo od sebe. Abyste vypadala mladší a krásnější, je potřeba o sebe začít pečovat! Děláte to sama pro sebe! Proto si na sebe během dne najděte chvilku a dopřejte si alespoň jednu aktivitu, která vaše tělo hodí zpátky do pohody! Sama hned uvidíte rozdíl! Vsaďte na zdravý životní styl Říkáte si, že se to lehko řekne, ale hůře udělá? Tak začněte postupně.

Nemusíte přece ze dne na den kompletně změnit svůj život k nepoznání! Pro začátek zkuste chodit brzy spát a věnujte spánku minimálně šest hodin, aby si vaše tělo stihlo odpočinout a zregenerovat se! Poté zkuste do svého jídelníčku zařadit více ovoce a zeleniny.

Těžká strava vám totiž také ubírá energii. Nezapomeňte se vyhýbat stresovým situacím, jak jen to jde, a najděte si aspoň jednou týdně chvilku na to, zacvičit si nebo se alespoň pořádně protáhnout.

Budete si připadat jako znovuzrozená. Základem je kvalitní péče Pokud chcete, aby vypadala také vaše pokožka mladě a svěže, měla byste jí věnovat větší pozornost. A to díky kvalitním výrobkům. V první řadě byste měla pleť pravidelně hydratovat dostatečným množstvím krému.

S líčidly to obecně příliš nepřehánějte, abyste svou pokožku zbytečně nezatěžovala každý den. Občas se víc nalíčit na rodinnou oslavu nebo večeři přece postačí. Nikdy se také před spaním nezapomeňte důkladně odlíčit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden