Můj kousek štěstí

Jak pečovat o pokožku na krku?

Krk je partie, která prozrazuje náš věk více, než by se nám líbilo. S důkladnou péčí to ale můžete hodně ovlivnit.

Obličej se snažíme udržet mladistvý co nejdéle, denně se odličujeme, dopřáváme mu pleťové masky a krémy. Na pokožku jen o pár centimetrů níže ale často zapomínáme.

Dobrá péče se vyplatí

Existuje speciální kosmetika určená přímo na krk, ale zcela postačí používat stejný krém jako na obličej. Před jeho nanesením nezapomeňte pokožku vyčistit pleťovým mlékem, pleťovou vodu klidně vynechte, ta často obsahuje vysušující složky, proto se na krk nehodí. Čas od času dopřejte krku obklad z odvaru heřmánku, který jemnou pokožku zklidní.

Pomůže i kostka ledu

Okamžitý efekt omlazení na krku přinese potírání kůže kostkou ledu. Chlad stáhne póry, sjednotí barvu pleti a trochu ji vypne. Můžete také použít ručník namočený v ledové vodě a omotat si ho na chvíli kolem krku.

Masážní váleček

Chladivý masážní váleček na obličej z přírodních kamenů je dobrá investice. Uvolní obličejové svaly a vypne pokožku, proto se skvěle hodí i pro péči o krk či dekolt. Pokožka se krásně prokrví, tím se lépe vstřebají krémy i séra a zmírní se otoky. Výběr je velký a cenově jsou dostupné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden