Moje šťastná hvězda

Jak pomáhá bílá magie?

Moje šťastná hvězda

Na rozdíl od té  černé se bílé  magie nemusíte vůbec  bát. Pokud budete dodržovat její zákonitosti,  může vám pomoci nalézt třeba harmonický  vztah, lepší práci nebo  usnadnit léčení.

Bílá magie je vlastně práce s energií, která se používá výhradně k dobrým účelům. Je označována jako bílá, protože jejím posláním je ochrana, léčení a dosažení vždy lepší situace, než je, a přinášení dobra. Černá magie se zase používá naopak.

Filozofií bílé magie je to, že všechno ve vesmíru pochází z transcendentální síly. Jinak řečeno, z jediné nejvyšší síly, která přesahuje smyslové a rozumové chápání, a je proto vnímána jako nadpřirozená síla.

Je dobré vědět, že v bílé magii se často užívají kouzla analogie, která jsou postavena na ovlivňování toho samého tím samým. Není pochyb o tom,

Zbývá vám 60% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden