Můj čas na kafíčko

Jak poznáte, že se mu líbíte?

Poznala jste zajímavého muže, ale nejste si jistá, jestli je ta náklonnost oboustranná? Zkuste sledovat řeč jeho těla. Někdy opravdu stačí jenom se dobře dívat…

Pokud má muž o vás zájem, bude se snažit dostat blíž do vaší osobní zóny, plus minus asi tak 50 cm kolem vašeho těla. Všimněte si i držení jeho těla, to by mělo být natočené směrem k vám. Lehce se dotkne vaší dlaně, dá vám ruku na rameno nebo si k vám přisune blíž židli.

Lidová moudrost říká: „Co se škádlívá, rádo se mívá.“ A tak se vás muž snaží rozesmát anebo si vás lehce dobírá. K tomu může klidně docházet i nepřímo přes jinou osobu, třeba když jste v kanceláři ještě s kolegyní nebo v kavárně s kamarádkou.

Pohled očí a držení těla vypovídají mnohé

Oko je do duše okno, a tak stačí v očích jen dobře číst. Pokud má muž rozšířené panenky a také mrká častěji, než je běžné, znamená to, že jste ho přinejmenším zaujala, ale spíš se mu opravdu líbíte. Prodloužený oční kontakt a vzrušení totiž oko více vysoušejí a to má potom potřebu více mrkat.

Všimne si detailů

Hezký účes? Hezká sukně? Chlap si takových „drobností“ obvykle nevšimne, ale pokud jste ho zaujala, je schopen si všimnout i těchto pro muže nepodstatných detailů. Obvykle si svůj postřeh nenechá pro sebe – učinil přece velký objev, a tak vám vysekne pochvalu.

Dejte mu čas navíc

Existuje ale i typ muže, který se bojí dát svou náklonnost najevo. Nechce působit trapně a bojí se odmítnutí. Na to, abyste zjistila, zda se mu líbíte, potřebujete více času. Netlačte na pilu, ale pokud vám časem nedá nějaký impulz, neztrácejte s ním čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden