Můj čas na kafíčko

Jak probudit touhu po milování?

Také znáte ten pocit, že únavou skoro padáte na ústa a odpočinek bude o to kvalitnější a představa večerní postelové spartakiády vám nahání husí kůži? Jak znovu získat chuť a sílu?

Jaro a slunce probouzí touhu po sblížení a milostných zážitcích. I když máte pocit, že na sex nemáte dostatek energie, zkuste se překonat a uvidíte, že milování vám do žil dokáže vlít novou sílu. Vyhýbejte se situacím, které na vás působí stresově, a věnujte se tomu, co vám dělá radost.

Krásné usínání

Vášeň může být i lékem na jarní únavu. Jistě znáte ten pocit, kdy jste únavou schopna prospat dvanáct hodin, a ráno se stejně cítíte rozlámaně. Dlouhý spánek totiž neznamená kvalitní odpočinek. Ke zlepšení kvality spánku vám může pomoci i milování.

Pokud se s partnerem pomilujete před spaním, sex vás ukolébá do spokojeného a slastného spánku a ráno se vlivem příjemného zážitku probudíte s úsměvem.

Objímání zlepší náladu

Cítíte, že byste chuť na mazlení a milování kolikrát i měla, ale vlivem únavy sotva už pletete nohama a neumíte si představit, že byste ještě večer měla vyvíjet náročnou fyzickou aktivitu v posteli?

Zkuste tedy nechat vše na partnerovi a dejte mu možnost, aby vás rozehřál. Pokud překonáte první momenty únavy, určitě na spánek brzy zapomenete a do milování se sama aktivně zapojíte. Kvalitní milování vám zlepší náladu a odstraní stres z těla.

Víno, koupel a pohoda

Pokud jste sama a na obzoru není nový partner, nevadí. Udělejte si pro sebe večer hezkou chvilku, dopřejte si lázeň ve vaně se sklenkou dobrého vína a nakonec si třeba udělejte dobře tak, jak to máte ráda. Ať už vám k tomu pomůže nějaká erotická hračka, nebo proud teplé vody, uvidíte, že se uvolníte, zbavíte stresu a odpočinek bude o to kvalitnější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden