Můj kousek štěstí

Jak půvabnou Francouzku navždy okouzlil český klaun

Můj kousek štěstí

Do komika s červeným klaunským nosem se francouzská kráska zamilovala na první pohled a rozhodla se jít za hlasem svého srdce.

Svým komediálním talentem dobýval Bolek Polívka (72) svět i ženská srdce. Osudovou ženou se pro něj stala noblesní francouzská herečka Chnatal Poullain (65), s níž pak prožil patnáctileté manželství. Dodnes je součástí jeho života.

Už od dětství je komikem tělem i duší. Svým jedinečným smyslem pro humor baví nabité sály. Jako malý si přál být indiánem, nakonec se z něj ale stal klaun, mim i legendární herec a v neposlední řadě zasloužilý otec šesti dětí.

Nejen láska ke své profesi, ale i láska k ženám provází Bolka Polívku celý život a význačné postavení v něm zaujala i noblesní francouzská kráska, kterou

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden