Můj čas na kafíčko

Jak rozjasnit vaši pleť?

Vypadá vaše pleť unaveně? Trápíte se tím, že nemáte dokonalý tvar obličeje a přemýšlíte, jak byste tyto nedostatky zakryla? Odpověď je jednoduchá! Sáhněte po rozjasňovači, bronzeru a tvářence neboli růži!

Ještě donedávna byly tyto kosmetické vychytávky pouze v rukou vizážistů. Dnes už si můžete všechno pořídit sama a vytvořit si doma vlastní zkrášlovací studio. Nemusíte se tak líčit zrovna každý den, ale co takhle se občas předvést k nějaké zvláštní příležitosti? Víme, jak na to v několika málo krocích!

1. Kam s bronzerem?

Pořídit si ho můžete v každé drogerii. Jde o kosmetický doplněk líčení, který pomáhá vytvarovat nedokonalosti tvaru vašeho obličeje. Vezměte si štěteček a lehkými pohyby naneste bronzer na pleť po tom, co jste skončila práci s make-upem. Umístěte ho po obvodu obličeje. Tedy pod vlasy, k uším a v okolí bradě.

2. Jak nanášet rozjasňovač?

Rozjasňovač je dalším pomocníkem. Patří lehce pod obočí, na hranu nosu a na čelo tak, aby byla výrazná dominantní T zóna. Vybrat si můžete mezi sypkým práškovým či tekutým přípravkem. Pleť bude rozhodně vypadat jasnější a zdravější už na první pohled.

3. Nezapomeňte na tvářenku!

Tvářenka nebo chcete-li růž je už poměrně běžnou součástí každé kosmetické sady, ale určitě na ní nezapomínejte. Růžový prášek nanášejte vždy po oklepání ze štětečku jen lehce v okolí lícních kostí směrem od špičky nosu k uším. Nakonec ještě vše přepudrujte a znovu se koukněte do zrcadla, jestli vypadají jednotlivé plošky přirozeně a nepůsobí na obličeji jako samostatné fleky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden