Můj čas na kafíčko

Jak rozvinutou máte intuici?

Nejmocnější ženskou zbraní, o které muži jenom sní a nemají k ní nikdy přístup, je ženská intuice! Máme tušení, předtuchy a cítíme, co se stane…

Někdy už tak dlouho hrajete podle cizích pravidel, že ztratíte svůj šestý smysl a zapomínáte na to, kým opravdu jste a co byste vlastně chtěla. Žena bez intuice je odkázána na pomoc ostatních. Podle jejich výrazu odhaduje, jaký na ni mají názor.

Na tom pak zakládá své mínění o sobě. Je na čase vrátit se k sobě samé a dělat to, co vy sama chcete! Intuice vám dá všechny informace, které potřebujete. Díky ní vycítíte nálady lidí, poznáte, co kdy a jak říci, a hlavně, co a jak udělat.

Co chcete a co se vám líbí

Je čas začít si plnit svá přání a netvářit se, že jste šťastná plněním přání někoho jiného. Tohle je váš život! A nikdo kromě vás neví, jak ho máte prožít nejlépe. Vezměte si dva papíry. Na jeden napište „Co chci“, na druhý „Co se mi líbí“.

Popište oba papíry naprosto konkrétními věcmi. Pak vše čtěte nahlas a ruku mějte položenou na srdci. Sledujte své pocity. Ucítíte-li radost a nadšení, je to i pravé přání. Pokud budete mít pouze dojem „ano, to potřebuju“, je to přání někoho jiného. Škrtněte je.

Klíč ke štěstí

Dostanete tak seznam svých skutečných přání. Z něj vycházejte. Je to klíč k vašemu štěstí a úspěchu. Žena žije svými city a je pro ni neobyčejně důležité je rozvíjet.

Odteď už pokaždé, budete-li si něco kupovat, kontrolujte s rukou na hrudi své pocity. Své vnitřní Já. Ptejte se: „Je to opravdu to, co si přeju?“ Vaše pocity vám napoví. Jsou klíčem k obnovení vaší intuice a pochopení sebe sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden