Moje sladké tajemství

Jak rychle dosáhnout nadýchaných vlasů?

Udržet ve vlasech objem se zdá být obzvlášť teď, kdy se mění teploty rychlým tempem, nadlidský výkon. Díky pár tipům, které pro vás máme, to ale bude hračka.

Správná strava

Nezáleží jen na tom, jak si vlasy vysoušíte nebo češete. Chcete-li mít silnou, hustou hřívu, musíte začít u výživy pokožky hlavy. Vlasové váčky totiž musí být dobře zásobované živinami, aby z nich mohly vyrůstat pevné a dobře upravitelné kadeře.

Tomu můžete dopomoci především kvalitní stravou, která by měla obsahovat dostatek zinku, hořčíku a křemíku. Zařaďte proto do svého jídelníčku vajíčka, luštěniny, špenát nebo třeba mandle. Občas si můžete dopřát i červené maso.

Výrobky na míru

Nemusíte mít ty nejdražší produkty, aby vaše vlasy zářily. Také ale není dobré koupit si jen tak ledajaký šampon, protože byl zrovna v akci. Vždy se snažte vybírat takové produkty, které se hodí pro váš typ vlasů.

Nevíte- li, jaký přesně máte, nechte si poradit od své kadeřnice. Pokud jsou vlasy řídké či velmi jemné, existují produkty s obsahem látek, které reaktivují vlasové váčky a vlasy se krásně zpevní. Následně vám bude i jakýkoli účes lépe držet.

Jak použít fén

Pokud nevíte, jak nejlépe dosáhnout objemu pomocí fénu, zkuste to takhle. Nejdříve vlasy volně prosušte, aby byly suché zhruba tak z 80 %, teprve pak je začněte tvarovat kartáčem. Dobře také funguje vysoušet vlasy v předklonu a jemně je promačkávat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden