Můj kousek štěstí

Jak sbalit zrzavou lavinu? Těžko!

Je nepolapitelná. Muži o ni usilují všemi možnými způsoby, posílají jí květiny, píší dopisy, čekají na ni před domem anebo před studiem, v němž zrovna pracuje, škemrají o přízeň, ale hvězda seriálu Slunečná je jako ledová královna.

Šílenství vyvrcholilo, když se Denisa Nesvačilová nedávno rozešla s dosavadní vážnou známostí. Kdekdo z jejích obdivovatelů vycítil šanci, vrhli se na ni jako sršni. Měli smůlu. Vždyť tahle kráska opovrhla dokonce i jinak obletovaným Vojtěchem Dykem (35), s nímž hrála ve filmu Přes prsty.

„Já se Vojtovi hrozně omlouvám. Mě jako muž nebaví,“ vzkázala šokovanému miláčkovi žen. O společné milostné scéně prohlásila, že to bylo utrpení. Kdo je tedy schopen Denise Nesvačilové imponovat, když ne Dyk? Z jakých řad si vybírá muže svého srdce? Zrzavá lavina se smíchem krčí rameny.

Většinou prý „loví“ mezi kamarády či v práci, kde často bývá od rána do večera, a tak nemá možnost seznámit se jinde. A jestli něco opravdu nenávidí, jsou to vulgární pozvání na rande. To snad pánové ani nezkoušejte, nebo se rozzuří tak, že s vámi vytře podlahu. „Nestojím o hanbaté fotky,“ vzkazuje zvrhlíkům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden