Můj čas na kafíčko

Jak se Čvančarová s manželem nejraději usmiřuje?  

Krize manželství! Udrží si Jitka svého vypracovaného tanečníka v obležení krásných žen?    

Je to jako na horské dráze! Herečka Jitka Čvančarová (39) už je otrávená z toho, jak musí poslední dobou snášet ostrou záplavu kritiky a všichni řeší, proč se ze sexy dračice stala boubelatá mamina? A jak humbuk kolem její váhy vnímá manžel tanečník Petr Čadek (38)?   Na podzim to bude už šest let, co jsou herečka Jitka Čvančarová (39) a tanečník Petr Čadek (38) spolu.

Nedávno přiznala, jak to doma ve skutečnosti mezi sebou mají! A nejde o žádné povídání ale pořádně pikantní informace přímo z jejich ložnice! Hvězdný pár se do sebe zakoukal během taneční souětže StarDance, kde Petr tančil jako profesionální tanečník a Jitka se učila tančit jako herecká sexbomba.Tehdy spolu sice netančili jako taneční pár, ale stejně si během zkoušek a tréningů k sobě našli cestu. Tedy lépe řečeno Jitka. Šušká se totiž, že oblíbená herečka tak dlouho obrážela bary a společenské akce, až sympatického tanečníka, po kterém ženy šílely, nakonec sbalila. „Když jsem ho viděla poprvé, řekla jsem si, že ON je takový typická barová micina. Nic pro mě, Ale pak jsem se zamilovala,“ přiznala se smíchem. Pak následovala svatba a narození jejich malé dcerky. Oba by si prý rádi svatbu ještě jednou zopakovali třeba stylově na desetileté výročí.To je ale až za další dlouhé čtyři roky.

S Mirkem spolu trávili při natáčení spoustu času.

Bez jiskření žádný vztah nefunguje  

Pravdou je, že postupem času prvotní nadšení vyprchává a i Jitka si toho je vědomá. „Pokud to mezi partnery nejiskří chemií, tím, že po sobě touží, že si voní, rádi se dotýkají, tak to nemůže dlouho fungovat.Nevím, jak velkou část šťastného partnerství tohle představuje, ale myslím, že dost velkou,“ přemýšlela o svém vztahu herečka. Nejšťastnější prý je, když se všichni tři ráno probudí společně v posteli a prostě jsou spolu a vnímají se. Vydrží jim tahle idylka? Před rokem na jaře se dokonce objevila zpráva, že dvojice po první dcerce Elence Emílii (5) zapracovala na dalším miminku a to už je na cestě. Jitka si totiž moc přála sourozence pro malou Elenku. Spekulace se ale nepotvrdily. Možná za to mohly spíš volné šaty, které vzbuzovaly pocit těhotenského bříška. Jenže těhotenství se ani s přibývajícími měsíci nepotvrdilo, i když herečka podle jejích blízkých přátel brala na početí hormony. Právě ty možná byly jednou z příčin Jitčiny následné nadváhy.

Pravidelný pohyb během taneční StarDance jí ještě držel figuru...

Jak to vnímá manžel Petr?

Je spíš na vysportované ženy nebo mu doma jeho baculatá manželka a pořádná sexy samička vyhovuje víc?   Chlap má ženskou mít za co chytit!   Jitka naštěstí není z těch, která by si hrála na něco, co není. Své korpulentní postavy je si plně vědomá a právě společně s Petrem se s tím snaží něco dělat. „Vím o sobě, že mám plnější tvary. Nikdy ze mě nebude vychrtlina, ačkoliv se mi takové holky líbí,“ přiznala svou představu o vytoužené postavě. Jedním dechem ale dodala, že sama by zrovna jako baletka vypadat nechtěla. Být pořádnou ženskou, kterou je za co chytit, jí vyhovuje a líbí se to prý očividně i jejímu vysportovanému muži, který je díky práci tanečníka ve skvělé kondici. Proto se snaží alespoň nějak svou ženu motivovat a vymýšlí nejrůznější výlety, aby se trochu hýbali. Přesto je ale herečka častěji vidět, jak drandí Prahou ve svém luxusním černém porsche. To teď bude stát Jitku asi pořádný balík, protože bourala a má promáčknutý pravý zadní blatník. Taková oprava jí může stát až desítky tisíc korun. A co na to Petr? Ten říká, že je to věc pouze Jitky a jeho auto to není. Začíná si tak trochu každý z nich hrát na svém vlastním písečku?

Chystá se další potomek?

Proč chce znovu metat přemety?  

Je ještě jeden důvod, proč chce hvězda seriálu Doktor Martin zhubnout. A tou je právě její malá dcerka. „Nedávno jsem s naší Elenkou něco zkoušela a zjistila jsem, že jí nedokážu ukázat už ani přemet. Když třeba dělám most ze stoje, nechytím se už vzadu za kotníky, což předtím nikdy nebyl problém,“ rozpovídala se Jitka. Možná je ale k sobě herečka jen přehnaně kritická. Přece jen ruku na srdce, která maminka v jejím věku ještě vyšvihne gymnastický přemet? A kde tuhle akrobacii hodlá Jitka předvádět? Nebo to opět souvisí s postelovými hrátkami? Tyhle limity jí každopádně štvou a nehodlá se s nimi jen tak smířit. Možná tudy vede cesta k záchraně jejího manželství! „Se mnou je to náročnější. Myslím, že můj muž to se mnou někdyn nemá lehké, ale to naše usmiřování nás oba dva, díky bohu ho to baví,“ přiznala se Jitka. Často spolu prý hovoří tak vášnivě, že to vypadá, že se hádají, ale oba vědí, že si jen temperamentně vysvětlují své názory. Díky velmi silné chemii, kterou mezi sebou mají, prý spolu mnohem lépe zvládají všechny krize.
Takže se prý žádný rozchod nekoná!

Je stále slepě zamilovaný do své manželky?

Rozdělí dokonalé manželství nevěra?  

Jitka se spekulacím o konci jejího manželství, jen směje. „My jsme s Petrem siný tandem. Cítíme absolutní smysl v tom být spolu,“ chlubí se spokojená herečka. Jak to ale mají doma ve skutečnosti? Muži přeci jen dávají, jak se i Jitka sama obává, většinou přednost ženám, které připomínají spíš křehké květinky, jenže Jitka je rozený generál a rázná, akční žena, která se nebojí říct svůj názor.Jak tohle dopadne? Petr jako tanečník je dnes a denně v obležení vysportovaných krásek s dokonalou postavou ve svém tanečním studiu Tančírna. Nebude právě tohle pro oba partnery ten kámen úrazu? Je Petr i po těch letech natolik zamilovaný do svojí ženy a matky jeho dcerky, že svůdné pokušení nových krásek úplně přehlíží? Nebo se děje něco, o čem se ještě neví? To zůstává zatím ve hvězdách! Jisté je, že pokud se sebou Jitka začne něco dělat, bude to mít případná konkurentka ještě mnohem těžší! Jitka je prý totiž rozhodnutá o svého muže bojovat jako nelítostná Amazonka!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden