Můj kousek štěstí

Jak se jim daří po rozvodu?

Tereza Kostková (39), Petr Kracík (57)

Teprve před pár měsíci bylo soudem oficiálně rozděleno manželství a společné soužití krásné herečky a moderátorky Terezy Kostkové (39) a divadelního režiséra Petra Kracíka (57). Jak se oba s rozvodem smířili? A dokážou vůbec bez sebe žít?

Když se v roce 2006 brali, jen málokdo by tehdy tušil, že z velké lásky nezbude po necelých deseti letech vůbec nic. Snad jen Kracíkovy (57) bývalé manželky, které známý don chuan, stejně jako Kostkovou (39) podváděl, mohly tehdy tušit své. Kracíkův rozvodový scénář se tak zopakoval potřetí a dceři herečky Carmen Mayerové (71) a herce Petra Kostky (77) zůstal kromě očí pro pláč ještě syn Toník (9). Kracík se ze společné domácnosti v pražských Vysočanech velmi rychle odstěhoval a Tereza tak zůstala na všechno sama. Podle toho co však nyní říká se zdá, že velmi rychle zapomněla na to, jak se její muž choval. Pomalu totiž zjišťuje, že „těch pravých“ po světě opravdu moc neběhá.

O svaly ani o peníze prý nejde

„Imponuje mi na něm vzdělání, inteligence a rozhled. To má na mě doslova afrodiziakální účinky,“ říká i dnes Kostková o svém exmanželovi a dodává, že jí na mužích nikdy neimponovaly svaly nebo peníze. „ Ještě se mi nestalo, že bych se na ulici otočila za mužem, který dobře vypadá. Vždy počkám, až promluví,“ směje se dnes Tereza Kostková.

Kracík si jede svou

A jak se má Petr Kracík? Ten zřejmě názory své bývalé ženy nesdílí. Už od loňského prosince bydlí ve svém bytě v pražském Podolí. Do smíchu mu prý ale moc není. Ve společnosti sice bývá jako obvykle vídán ve společnosti krásných žen, úsměv na tváři má však prý jen zřídkakdy. I když si jednou večer domů vedl vysokou blondýnu, nadšený výraz ve tváři rozhodně neměl. Že by snad také litoval toho, že nechal svůj vztah s krásnou Terezou pohřbít?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden