Můj kousek štěstí

Jak se stydlivý manžel zbavil svých fóbií

Sblížili jsme se v ordinaci, když jsem mu chtěla nabrat krev. Hned po svatbě udělal ostudu na firemním večírku, a tím se vyléčil.

Byl to pěkný kluk, který nemusel trpět nedostatkem sebevědomí. Přesto byl plachý, citlivý a ze všeho nejvíce se bál doktorů. Znala jsem ho od vidění, prvně jsme se blíže poznali v ordinaci, kde jsem pracovala jako zdravotní sestra. Tu lékařskou prohlídku museli tehdy absolvovat všichni kluci kvůli vojně, která byla povinná. Její součástí byl i odběr moči a samozřejmě krve. A v tom spočíval kámen úrazu. Už jen pohled na krev v mém budoucím manželovi vyvolával stavy hraničící s mdlobami… Jako smyslů zbavený Do takového stavu omámení se dostal už ve chvíli, kdy vstoupil do ordinace. Jako ve snách vyplázl jazyk na doktorku, která mu poslechla srdce, změřila pulz a ve finále řekla osudnou větu: „A teď vám sestřička vezme krev – odložte si!“ Můj budoucí manžel zbledl jako stěna, a když viděl, jak nasazuji jehlu na stříkačku, začal s vytřeštěným pohledem sledovat onen vražedný nástroj a přitom ze sebe shazoval všechno, co na sobě měl. Ve chvíli, kdy byl už v trenýrkách, a chtěl si sundat i je, se na něho lékařka podívala od psacího stroje a řekla: „Já to myslela tak, abyste si vyhrnul rukáv, a ne nám tady udělat striptýz!“ Začali jsme se všichni smát a on se vzpamatoval. Smích prolomil tu děsivou atmosféru a jemu se ulevilo. Bez větší újmy na psychice si už nechal krev odebrat.

Pastva pro fotografy

Za dva roky, když už jsme byli svoji, jsme vyrazili na večírek firmy, kde po škole manžel nastoupil. Hlavní náplní byl erotický program a dámský striptýz. Abych o nic nepřišla, vybojovala jsem místo v první řadě hned pod pódiem. Manžel z toho nadšený nebyl. A jak se ukázalo, právem! Byl nejmladším mužem v sále, a k tomu přímo na ráně. Během svého čísla striptérka sestoupila z pódia, aby si našla partnera. A vybrala si jeho. Tričko stáhla jednoduše, ale zato mu nemohla za žádnou cenu odepnout pásek. Měl ho totiž stažený černou gumičkou, aby mu neplandal. Nezbylo, než zavolat: „Vojto! Gumička!“ Vojta na mě popatřil šíleným pohledem. Výkřik jsem proto zopakovala a kolegové začali povzbuzovat taky. To už slečna pochopila a gumu mu rozervala. Pak mu začala stahovat kalhoty a manžel začal konečně spolupracovat. To už ale bylo pozdě! Probudil se ze sna Už nemělo následovat nic, což manžel nevěděl. A tak si sundal i slipy a připravoval se na nejhorší. V tu ránu přiběhli k pódiu všichni, kdo měli fotoaparát a začali mačkat spoušť. Když si ta nebohá dívka uvědomila, že si přítel spletl striptýz s life sexem, ukončila představení a uklonila se. .Manžel zdrceně dosedl vedle mě na židli a opakoval zoufale, že ve třetí řadě sedí jeho šéf se ženou. Byl přesvědčený, že dostane druhý den v práci padáka…Naštěstí však dostal hned vzápětí panáka. Jeho nadřízený mu řekl, že byl dobrej a že má skvělou postavu. A když přišel druhý den do práce, visely na nástěnce fotografie z jeho striptýzového vystoupení.
Některé kolegyně a také jeden kolega si ho od té doby začali prý dokonce podezřele předcházet.

Silvie (46), Zlín         .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden