Můj čas na kafíčko

Jak se trápí muži podle horoskopu?

Můj čas na kafíčko

Chcete vědět, jak prožívají emoce a trápení jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zajímá vás, jestli jsou chlapi takoví hrdinové, že se jich smutek a žal snad nikdy nedotknou, nebo to umí mistrně skrývat? Trpí a prožívají všechny své emoce, trápení s láskou, obavy a nejistoty stejně intenzivně jako my ženy? Hvězdy vám odhalí pravdu...

BERAN (21. 3. – 19. 4.)

Nebojí se ničeho. Je přesvědčený, že mu stejně nemůžete pomoct, takže nemá smysl vůbec o jeho trápení mluvit. A také, že stejně nepochopíte, co právě on prožívá. Protože přece nejste Beran! Vaše zkušenosti pro něj nic neznamenají. Beran své trápení nějak přežije. Nebude to poprvé.

BÝK (20. 4. – 20. 5.)

Trpí opravdu destruktivně. Skutečné Býkovo trápení poznáte podle vzdouvajícího se jaderného hřibu výbuchu, ke kterému se už dlouho

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden