Moje sladké tajemství

Jak se zbavit přebytečného tuku na břiše?

Když je ho málo, schováte ho hravě pod volnější svetřík nebo halenku, ale s přibývajícím věkem ho začne přibývat a v tu chvíli už je vážně potřeba s tím něco dělat. Ale co přesně je přínosné a co je jenom zbytečný výmysl?

To, že byste měla omezit sladké bublinkové nápoje a sladkosti především večer, jsou rady, které kolem sebe slyšíte dnes a denně. Existují ale i fígle, jež nejsou ani moc drastické a přitom vám pomůžou shodit pár centimetrů v pase.

Zkuste jíst jen třikrát denně

Všichni specialisté se až doteď shodovali na tom, že jíst by se mělo víckrát denně po menších porcích. Současné studie ale prokázaly, že potravy by se mělo přijímat méně. Třikrát za den jídlo postačí.

Zachrání vás avokádo

Nemusíte se vyhýbat všem tukům bez výjimky. Takové avokádo je naopak se svými tuky velmi prospěšné. Je dokonce prokázáno, že lidé, kteří snědli alespoň půlku avokáda denně, vážili na konci testu o sedm kilo méně než ostatní.

Bez pohybu to nepůjde

Nikdo neříká, že musíte být každý den v posilovně. Hýbat byste se ale měla určitě. Udělejte si doma pár cviků nebo vyražte na příjemnou procházku do přírody. Do ruky si můžete vzít trekingové hole, ať máte tělo v pohybu.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden