Moje šťastná hvězda

Jak si ji dokázal tak dlouho udržet?

Po boku manžela se prý Jana Švandová (76) našla. Někteří lidé však namítají, že láska je jedna věc, jeho majetek je ale prý také podstatný. Taková že by byla?

Dnes hvězda seriálu ZOO působí vyrovnaně, nebylo to tak ale vždy. Jana Švandová (76) byla v minulosti pěkná divoška. Říká se, že i kvůli tomu jí nevyšly vztahy s plastickým chirurgem Hubertem Topinkou či filmovým producentem Oldřichem Machem (80). Když pak přišel Pavel Satorie (74), jako by se po jeho boku konečně našla.

Jsou z nich „jen“ přátelé?

V roce 1998 se vzali a vše se zdá být dokonalé a zalité sluncem. Povídá se však, že jejich manželství není tak idylické, jak to na první pohled vypadá. Zlé jazyky totiž tvrdí, že herečka se zamilovala nejen do svého partnera, ale i do jeho peněz, kterých asi coby úspěšný developer nemá zrovna málo.

Po letech, když první zamilovanost odezněla, se Švandová podle všeho stále víc a víc uchyluje ke svým koníčkům a zájmům, manžel jako by byl na druhé koleji. Ne, že by měla jiné muže, ale říká se, že prostě žijí jako dva přátelé.

Jsou to jen pomluvy?

Někteří lidé už nějakou dobu naznačují, že právě Satorieho majetek je hlavní důvod, proč je jejich manželství prakticky bez mráčků. Poukazují na to, že Švandová si nechce partnera rozházet, protože se jí žije velmi dobře.

Což by nebylo nic špatného. Přesto jsme se v redakci shodli na tom, že jsou to vesměs pomluvy, podle nás herečka taková není a rozhodně jí nejde jenom o manželův majetek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden