Můj čas na kafíčko

Jak si omotáte muže kolem prstu?

Nejlepší ochočený chlap je ten, který dělá, co chcete vy, a ani o tom neví…

Máte ho čerstvě uloveného? A už přemýšlíte, jak ho pěkně zavřít do klícky a přistřihnout mu křidélka? Pak děláte možná osudovou chybu. Moudrá žena to zařídí tak rafinovaně, aby si do té klece zatoužil chlap zavřít ji…

Miliony žen na celém světě dělají často jednu zásadní chybu. Věnují spousty energie a úsilí tomu, aby získaly chlapa, po kterém touží, ale pak nějak nevědí, jak s ním komunikovat a žít dál.

Nějaký čas, když jsou zblázněné city a hormony, to funguje, ale posléze stejně zmíněný objekt zájmu zpohodlní. Anebo, co je ještě mnohem horší, tak nehorázně zvlčí. Zkuste naše osvědčené rady, jak si ochočit muže.

A kde tě to všude ještě bolí?

Nastavte pravidla zavčasu

S muži je to jako se stromky. Mají se ohýbat, dokud jsou mladí. Když bude chlap hned od začátku vašeho soužití vědět, že nákup se sám nenosí, nádobí se samo nemyje a vy máte nárok na vlastní záliby a volné večery bez něj, pak máte z půlky vyhráno.

Dejte té „bestii“ najíst

Nic naplat, ale už naše prababičky tohle věděly. Pokud po chlapovi něco chcete, nejdřív mu nandejte pořádnou porci oblíbeného jídla, a teprve pak na něj vybalte, co potřebujete. Muž s plným žaludkem se promění v mírného beránka, i kdyby původně byl řvoucím lvem.

Pochvala místo výčitek

Než otrávit chlapa věčným fňukáním, projevy nespokojenosti a výčitkami, zkuste to jinak. Dejte přednost rafinované taktice, a uvidíte, že se vám to vyplatí. Místo toho, čím vás štve, vyzdvihněte to, čím vám imponuje.

Jeho bojovné nastavení vůči vám se okamžitě změní. Správně načasovanou lichotkou a pochvalou zmůžete víc než dlouhým láteřením.

Hádejte se chytře

Dokázat mlčet ve správnou chvíli je velké umění. Nenechte se vyprovokovat divokými emocemi. Berte hádku spíše jako dialog, při kterém se můžete něco nového dozvědět. Křikem a scénami ničeho nedosáhnete. Nevyvolávejte konflikt před spaním nebo před odchodem z domova. Stoprocentně platí, že ráno bývá moudřejší večera.

„Broučku, padl gól, pojď se podívat...!“

Buďte přítulná kočička

Nepodceňujte sex, ale ani ho nepřeceňujte. Překvapujte chlapa, objímejte ho, dopřejte mu masáž po náročném dni, experimentujte, neváhejte s rozněcováním jeho fantazie, ale vyvarujte se zneužití milostných aktivit jako nátlakového prostředku nebo odměny.

Ty jsi tak úžasný!

Muži jsou tvorové ješitní, tak s tím nebojujte, ale sofistikovaně pracujte. Využijte toho a muže chvalte. Mazané ženy vědí, že největšího úspěchu se dá dosáhnout jen s velkou asertivitou a pozitivním přístupem.

Říkejte mu často, jak ho máte ráda, jak je pro vás důležitý a jak si ho vážíte za to, co pro vás dělá. Protože chvály není nikdy dost. Uvidíte, jak zázračný účinek to může mít! Snese vám takřka modré z nebe...

Nezavírejte ho do klece

Klec není správná rekvizita k tomu, abyste si nového chlapa udržela. Nesnažte se chlapa řídit, ovládat, plánovat za něj a omezovat jeho aktivity. Dejte mu čas, aby se do vás zamiloval.

Buďte sebevědomá, trochu tajemná a nebuďte k dispozici, kdykoli si pískne. Jen tak ho dovedete k tomu, aby vás měl plnou hlavu, aby se do vás zbláznil, volal vám a psal esemesky. Aby se sám snažil dostat do té domácí klece, po které tolik toužíte, on vás…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden