Můj čas na kafíčko

Jak si udržuje štíhlou postavu?

Miluje své tělo! Zpěvačka Helena Vondráčková (71) si podle informací rozhodně nehlídá svou váhu! Kila na víc zkrátka mnohdy neřeší. „Přiznám se, že se nehlídám, ale zase nejsem zvyklá se nějak přejídat." Je tomu skutečně tak? Jak může v tom případě mít tak dokonalou postavu? Možná milovnice květin přebytečné kalorie vypotí během plení a sázení na zahradě v Řitce. O tomto koníčku mimo jiné tvrdila, že je to zábava a únik od reality. Nebo spaluje kalorie plaváním ve Slapské přehradě u jejich hausbótu?

Je tak krásná díky plastikám?

Je to vůbec Helenka? Kolik plastik ji celkem zkrášluje a proč o tom veřejně nikdy nechtěla mluvit? Stydí se za své umělé zdokonalování? Nakonec tlak veřejnosti neustála a rozhodla se jít s pravdou ven! Nejprve prozradila, že si nechala vytáhnout kůži na krku. Později přišla s informací o zvětšení poprsí. Prý aby vypadala lépe. Nakonec odhalila i třetí plastickou operaci horních očních víček! Opravdu je to finální počet? Nepřijde brzy s další? Mnoho fanoušků totiž tvrdí, že při pohledu na Helenku to už prostě není ona!

Krása doplněná velkým luxusem!

Potřebuje si něco kompenzovat? Kdykoliv někde vystoupí, šokuje! V pozitivním smyslu slova. Pokud na sobě nemá drahou sváteční róbu za několik desítek tisíc, neodpustí si pár drahých doplňků. Jednou na sobě měla šperky za 6 milionů! „Je to obrovská zodpovědnost, mít tolik cenností na sobě,“ zareagovala. Koupila si je sama, nebo snad její manžel Martin Michal (59) jako dárek? Nezavděčil by se jí snad něčím obyčejnějším? Podle informací si některé jen půjčila, ale kvůli jiným kouskům si sáhla do vlastní peněženky! Není takový přepych už moc?

Opravdu kašle na manžela?

Nevěnovala se až moc svému profesnímu životu na úkor vlastního vztahu? Měla čas si odpočinout a načerpat nové síly během roku? Poslední měsíce se téměř nezastavila – měla vyprodaný koncert v O2 areně i vlastní turné! „V létě jsem byla na našem hausbótu na Slapech.“ Tam byla i se svým manželem, manažerem Martinem Michalem. Nevadí mu, že na sebe mají pořád málo času?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden