Můj čas na kafíčko

Jak si užila v luxusním vězení?

Můj čas na kafíčko

Když dojde na výměnu názorů a hádky, neumí temperamentní sexy blondýnka věci řešit v klidu...

Hvězda primáckých zpráv, moderátorka Eva Perkausová (26), prozradila, že s jejím přítelem a podnikatelem Ivanem Heckem (38) z Ukrajiny jsou oba výbušné povahy. Kdo se víc vzteká? A jak se spolu usmiřují?

Když na původně dvoutýdenní romantickou dovolenou na Maledivy odlétala moderátorka hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Eva Perkausová (26) se svým přítelem Ivanem Heckem (38), netušila, jak se všechno zkomplikuje. Ve chvíli, kdy se měli z luxusní a exotické dovolené vracet, je pozitivní test přítele Ivana v ráji uvěznil!

Milenci si tak museli pobyt prodloužit o dva týdny. Dříve jim totiž nový test na koronavirus podle zákonů souostroví Maledivy nebylo možné udělat. Eva se tak nemohla vrátit do své práce na obrazovku a čtrnáct dnů zůstali trčet v luxusním rezortu.

Provokovala z karantény

Všichni se ptali, na kolik je vyšlo nucené prodloužení luxusní dovolené, což vyděsilo hodně lidí, kteří si kvůli těmto problémům cestovat netroufají, a teď už ani nemohou. Eva naštěstí uzavřela

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden