Můj čas na kafíčko

Jak snáší jeho věčné flirty s děvčaty?

Můj čas na kafíčko

Její manžel je neustále obklopen krásnými a mladými herečkami a týdny s nimi točí. A navíc má pověst proutníka. Může tohle dopadnout dobře?

Bez Jiřího Langmajera (55) se pomalu neobejde žádný český film. Nedávno musela Adéla Gondíková (48) spolknout veselé a blízké manželovo objímání s kolegyní herečkou při natáčení v Thajsku. Není to jen vrchol ledovce?

Museli si před dvěma lety trochu utáhnout opasky, ale měli štěstí – práci za kasou nebo na poště jako jiní herci přijmout nemuseli. Adéla Gondíková (48) se krátce před koronavirovou krizí prosadila jako jedna z opor Modrého kódu a díky tomuto seriálu udržela rodinu nad vodou.

Její manžel Jiří Langmajer (55) zatím využíval dobrodiní domácího bazénu a sauny, kde vesele konzumoval plzeň za plzní, a ještě se podíval na Island, kde točil film s mladou (jak jinak) herečkou Martinou Babišovou (28). Teď ovšem nastala úplná exploze.

Adéla přeskočila do nového seriálu 1. MISE, zatímco Jiří loni točil sedm filmů, letos

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden