Moje šťastná hvězda

Jak správně a snadno zahustit obočí

Okouzlete očima

Současný trend je mít plné, přirozené oblouky bez výrazných zásahů. Trápí vás prořídlé obočí? Nabízíme vám pár tipů, jak ho zahustit.

Ricinový olej: Každý večer po odlíčení si vetřete do oblasti obočí trochu ricinového oleje, pořídíte ho za pár korun v drogerii nebo lékárně. Aplikujte ho pomocí čistého, vymytého kartáčku ze staré řasenky. Dejte si ale pozor, aby vám olej nevnikl do oka. Obočí vám zhoustne a podpoří se růst nových chloupků. Uvidíte, že to funguje.

Růstové sérum: Poškozené nebo špatně vytrhané obočí si zaslouží zvláštní péči v podobě speciálního séra na růst a zhuštění řas a obočí. Nečekejte ale zázrak do druhého dne. Při pravidelné každodenní aplikaci se výsledek dostaví v průběhu jednoho měsíce.

Permanentní make-up: Tímto speciálním druhem tetování lze upravit tvar, barvu, intenzitu, hustotu a délku obočí, přičemž barva se vždy volí podle celkového typu obličeje, aby působila co nejpřirozenějším dojmem.

Líčení a péče: Nikdy neměňte nijak zásadně svůj přirozený tvar obočí. Vytrhejte jen chloupky, které rostou mimo hlavní oblouk. Zbavte se i chloupků, které trčí u kořene nosu. Váš pohled se tak rozjasní.

Když obočí neroste: Podlehla jste módě tenkého obočí a jeho vytrhávání způsobilo, že už vám chloupky nerostou? To už bohužel nijak nespravíte, tedy běžnou přirozenou cestou. Existují kromě líčení ale i možnosti nastavení chloupků. Zvažte, jestli by se vám to vyplatilo.

Barvení obočí: Barva také pomáhá zvýraznit vaše obočí. Dejte si ale pozor, aby barva nebyla příliš tvrdá, někdy je lepší světle hnědá než výrazně temná. A nikdy nepoužívejte barvu na vlasy, jen tu na obočí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden