Moje sladké tajemství

Jak správně věštit?

1 Příjemná atmosféra

Podobně jako u věštecké koule i ze zrcadla je nejlepší věštit v šeru. Rozhodnete-li se pro to večer nebo v noci, stačí vám jako zdroj světla svíce nebo lampička. Světlo by mělo být tlumené a měli byste k němu sedět zády, aby se v zrcadle neodráželo a nesvítilo vám do očí.

2 Přivolejte na pomoc anděly

Můžete požádat svého anděla strážného, aby vám s věštěním pomohl a zároveň se postaral o vaši ochranu. Čím více andělů strážných máte, tím lépe. Můžete totiž zapojit všechny najednou.

Jestliže máte nějaký amulet pro ochranu, mějte ho u sebe. Také vám dodá energii a ochranu.

3 Otevřete magický kruh

V něm budete věštit. Pokud neumíte pracovat s kruhem nebo jste o něčem takovém v životě neslyšeli, musíte se spokojit s jinými ochrannými opatřeními. Kruh je ale ze všeho nejúčinnější.

4 Maximálně se uvolněte

Můžete provést nějaký svůj krátký přípravný rituál, abyste se řádně naladili. Sedněte si pohodlně a meditujte. Dejte si načas, dokud nebudete naprosto soustředění pouze na věštění.

Pak si vezměte zrcadlo k sobě, uchopte ho do rukou a nasměrujte tak, aby se v něm nic neodráželo.

5 Začněte věštit

Pro začátek je lepší nepokládat žádnou otázku a nesnažit se vidět něco za každou cenu. Jen se zahleďte do zrcadla a vyčkejte, co se vám objeví. Nejprve začne tmavnout nebo zesvětlá. Objeví se v něm pohybující se mlha, také to může připomínat oblaka nebo něco jako cigaretový kouř.

Poté se začne prostor v zrcadle jakoby prohlubovat

6 Sledujte vize

Můžete vidět cokoli – symbol, postavu, zvíře, rostlinu, nějaké místo... Nebo také vůbec nic. Začátečníkům většinou trvá několik měsíců, než něco konkrétního zahlédnou.

Do té doby se vám mohou zjevovat nejasné skvrny, světelné záblesky nebo nic. Neztrácejte proto víru a vydržte. Věštění ze zrcadla je hlavně o pocitech.

7 Nic nepřehánějte

Ze začátku byste neměli věštění přetahovat přes 20 minut.

Stejně by se vám to po 20 minutách moc nedařilo z důvodu únavy.

8 Věštění zakončete

Po tom, co si řeknete, že vám to stačí, odložte zrcadlo, uzavřete kruh, pokud jste ho otevírali, odložte ochranný amulet, poděkujte andělům nebo jiným bytostem, které vám pomáhaly, a propusťte je.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden