Moje chvilka pohody

Jak správně zaujmout muže

Tyto tipy a triky vám pomohou upoutat pozornost muže, kterého máte v hledáčku.


Přiznejme si to, muži mohou být těžko čitelní. Vždy si ale všimne ženy, která působí příjemně, je usměvavá a umí se radovat ze života. Nemusíte se přetvařovat, ale umět se zasmát, udělat si ze sebe legraci nebo mít dobrou náladu jen tak, je k nezaplacení a muži si toho všímají.


Další dobrou radou je, abyste se neskrývala v koutě. Nežijeme v romantickém filmu, kde největší puťka okouzlí toho nejlepšího chlapa. V reálném světě si vás musí muž všimnout. Pánové si všimnou, když je žena aktivní a nesnaží se hrát hru na schovávanou.


Řekněte si o pomoc


Nezávislé ženy jsou sexy, ale muž se jednoduše potřebuje cítit potřebný. Muži mají v sobě zakódováno, že chtějí pomáhat. Nemusíte ho prosit o hlouposti, abyste vypadala jako neschopná, ale zeptejte se ho na něco, o čem opravdu nic nevíte nebo si nechte jen říct názor na určitou věc.


Mluvte o maličkostech, které vám dělají radost. Zmiňujte, že chodíte do fitka, na procházky nebo mluvte o čemkoli, co vám dělá radost. Muži mají rádi ženy, které dokáží svůj volný čas využít a nejsou pouze „klíštětem“.


Oči mluví za vše


Nebojte se přímého očního kontaktu. Muži zjistí, že jste sebevědomá a navíc, pohled z očí do očí nikdy nevyjde z módy. Je to sexy, důvěrné a upoutáte tím jeho pozornost. Samozřejmě se jedná o letmé pohledy, nesmíte na něj upřeně civět neustále. To by mohlo vyvolat opačný efekt.


A ještě něco. Poděkování není známka slabosti, ale vychování a toho, že si uvědomujete, že pro vás muž něco udělal. Muži se dokáží opravdu naštvat, když jim žena nepoděkuje. Funguje to fifty fifty – i správně vychovaný muž si je vědom, že musí umět poděkovat a prokázat, že si váží gesta, které pro něj žena udělala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden