Můj čas na kafíčko

Jak to bylo s Marešovou přísně tajnou svatbou?

Jeden z nejznámějších a nejžádanějších českých moderátorů Leoš Mareš (41) je jedno velké překvapení za druhým! Nejdřív v říjnu požádal svou lásku Moniku Koblížkovou (36) o ruku ve velkém stylu s hudbou a  velkolepém ohňostroji.

V půli února se v naprostém utajení spolu vzali v nenápadném, ale malebném litomyšlském kostele. Zamilovaný moderátor rozhlašuje, že má pocit, že právě teď zažívá jedno z nejkrásnějších období svého života. Hned po svatbě vzal svoji novomanželku na romantické líbánky do exotické Dubaje, které ho stály přes sto tisíc korun!

Dá mu nůž na krk?

Zamilovaný pár spolu žije už přes dva roky. Jakmile se ale vrátili z Dubaje zpátky do Čech, došlo prý mezi nimi na dost rozdílnou představu toho, jak spolu budou hrdličky trávit čas. Zatímco Monika spěchala po povalování u moře a u bazénu nabrat nějaké svaly do posilovny, Leoš zase nenechal dlouho čekat své kolegy a vyrazil s nimi na divoký mejdan! Myslí si snad sebevědomý bavič, že když má teď svou drahou polovičku jistou pod čepcem, může ji  klidně nechávat doma a sám se chodit bavit ven do klubů a flirtovat se ženami?

Žárlí a chce ho ještě zpátky?

Dusí ji žárlivost?

Na tajné svatbě spolu novomanželé cvrlikali tak, že Leoš prý zmrzlé Monice po obřadu dojemně masíroval studená chodidla. Což kromě přítomných, svědků a rodičů potvrdil i Marešův přítel a známý kněz Zbigniew Czendlik (53). Oddat je ale nemohl. A důvod? „Jako kněz jsem nemohl oddat Leoše, protože už je jednou rozvedený,“ přiznal. Leoš by musel žádat až ve Vatikánu o výjimku, aby mohl uzavřít druhý církevní sňatek. Jenže kolik peněz by ho to vlastně stálo? Na to asi nemá ani sám Mareš! I na tajné svatbě prý totiž šetřil. Když si bral v roce 2008 svou první ženu Moniku Poslušnou (43), se kterou má dva syny, Jakuba (10) a Matěje (8), byla to pohádková svatba na luxus- ním zámku Štiřín. A co na jeho druhou svatbu říká jeho bývalá žena Monika? Nějaké velké gratulace se nekonaly! „Je mi to úplně jedno,“ odpověděla Monika na to, co si o druhé svatbě svého exmanžela myslí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden