Moje sladké tajemství

Jak to má doopravdy s charismatickým kolegou ze Slunečné?

Vypadá to, že Bečka není jediným může, ke kterému má momentálně blízko.

Možná se už brzo ukáže, že Barbora Jánová (31) se svým partnerem Vítězslavem Bečkou (25) nemyslí tak úplně vážně. Skvěle si totiž rozumí také se svým kolegou ze Slunečné Jan Plouharem (38). Co spolu tito dva vlastně mají?

Zamilovaná a šťastná. Tak přesně navenek působí herečka ze seriálu Slunečná Barbora Jánová (31). O svém partnerovi Vítězslavovi Bečkovi (25) říká, že ho zdobí neuvěřitelný rozhled.

„Má názory podložené argumentem, statistikou, výzkumem, takže když něco říká, můžu mu věřit,“ říká herečka o své lásce. Hodně si na něm rovněž váží, čeho už všeho v životě dosáhl a jak na sobě stále tvrdě pracuje. A že prý i když je spirituálně orientovaný, dokáže zůstat nohama na zemi.

Spekuluje se o jejím románku s Janem.

Zdá se, že si nerozumí jen s ním

I když se ale zdá, že je Bečka bez chybičky, a je pro Jánovou naprosto ideální partií, možná jim to i přes to nevyjde. Herečka totiž v poslední době spoustu času tráví v práci a hlavně pak natáčením seriálu Slunečná.

A během něj se ukázalo, že má hodně blízko ke svému kolegovi, charismatickému herci Janu Plouharovi (38). Na hereččině internetovém profilu se dokonce objevil snímek, na kterém mu leží na rameni a „dává si dvacet“ během přestávky na oběd. Kdoví ale, co předcházelo okamžiku, kdy si na něm „ustlala“.

Svěřila se mu s trápením?

Opravdu byla tolik vyčerpána, že si potřebovala odpočinout? A nebo si krátce předtím Janovi stěžovala na svého partnera a hledala u něj pochopení?

Možná už to mezi nimi není tak idylické, jako tomu bylo na začátku vztahu. Možná Barbora postupně objevuje i negativní stránky svého partnera a uvědomuje si, že není tak skvělý, jak si zpočátku myslela.

Bečkovi prý může věřit, ale může i on jí?

Vyznává jí lásku už jen přes internet?

Třeba není takový, jak se projevuje na sociálních sítích, kde to vypadá, že je Barborou a láskou k ní doslova posedlý. „Pro pána jána miluji plnými doušky Barboru Jánovou,“ má na svém internetovém profilu.

To je sice hezké, ale pokud Báře tak krásná slova už doma neříká, může začít cítit, že z něj city ve skutečnosti vyprchávají. A třeba právě to bylo předmětem diskuze mezi Bárou a Janem, po které následoval její „šlofík“.

Možná doufala, že mezi nimi vášeň a zamilovanost vydrží déle, a pokud má pocit, že to vyprchává a jiskra mezi nimi pomalu zhasíná, není divu, že se s tím měla potřebu někomu svěřit.

Doufejme ale, že pokud skutečně měla potřebu udělat si z Plouhara „vrbu“, byla to jen jednorázová záležitost, a jestli opravdu Báru něco trápí, dokážou si to doma s partnerem vyříkat

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden