Můj čas na kafíčko

Jak to má Vendula s nevěrným EX?

Herečka Vendulka Křížová (46) není od loňského srpna ani zdaleka tak sama a opuštěná, jak se může na první pohled zdát. Už tomu bude sice několik měsíců, co ji její partner a otec jejich tří společných dětí herec Oldřich Vízner (70) opustil a dal přednost mladé milence, ale Vendulka teď otevřeně prozradila, že se spolu stále poměrně často vídají.

Dvacet let společného vztahu se totiž podle jejích slov nedá jen tak vymazat. Odpustila mu už snad všechny nevěry a ponížení, které jí s kolegyní z divadla způsobil? Či snad sama našla další lásku, a tak je pro ni staré šrámy snadnější hojit? Několikrát totiž byla viděná ve společnosti neznámého vysokého elegána a vypadali spolu velmi spokojeně. „Jsem spokojená a šťastná, víc vám neřeknu. Pro mě je to teď nejlepší, jak to je,“ prozradila.

Vážně se nechce pohnout dál?

Ať už je to, jak chce, Vendula nemá problém jít s pravdou ven, jak často svého ex vlastně potkává. A skutečný důvod pokračování v neexistujícím vztahu?  „Ten náš vztah uzavřít nejde, ten pokračuje pořád. Vídáme se. Trávíme spolu svátky i narozeniny,“ odpověděla herečka trochu stroze a podrážděně na otázku, proč se se záletným bývalým přítelem stále potkává. A Vendula to zřejmě vidí jinak a o jeho přítomnost se jen tak připravit nenechá. Začíná to tak vypadat, že i kdyby Olda udělal cokoli, Vendulku tím jen tak neztratí, protože bez vytáček přiznala, že k němu vždycky bude mít vztah. A to dokud bude dýchat. Nebo se přemáhá a dělá to známá herečka jen kvůli svým dětem?

Pomáhá jí hledat kamarádky

Opravdu je schopná odpustit cokoli? Budiž jí alespoň útěchou, že výměnou za nefungující partnerství získává kamarádky v podobě všech Oldových bývalých. Jednou z nich je například i herečka Jana Šulcová (71). „S Janou hrajeme i dvě představení. Vždycky se na ni těším, protože je velice vtipný člověk,“ potvrdila sama Vendula. Bude si časem rozumět i s novou mladou milenkou, když ji mlsný Olda pustí jako všechny ty předchozí slečny k vodě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden